Tony Crabbe – Nooit meer te druk

Tony Crabbe – Nooit meer te druk

Tags:

 

nooitmeertedrukNooit meer te druk van Tony Crabbe is een helder en praktisch boek dat ons helpt om een van de grote problemen van het moderne leven aan te pakken: we zijn te druk. Wat Marie Kondo doet voor je huis, doet Tony Crabbe voor je hoofd en je leven.

Onze inbox en to-dolijst puilen uit, veel mensen verwachten iets van ons en burn-out is de grootste bedreiging op de werkvloer. Maar Nooit meer te druk is geen timemanagementboek, Tony Crabbe gebruikt nieuw psychologisch onderzoek en biedt heldere strategieën voor een opgeruimd hoofd en leven, met gerichte aandacht op wat je doet.

Ben je op zoek naar recensies over Nooit meer te druk van Tony Crabbe? Ze staan hier voor je op een rij!

bolbanner2

Recensie over Nooit meer te druk op Connies boekkies;

Door in een zeer prettige bewoording de lezer met de neus op de feiten te drukken is veel van de voorbeelden toch wel herkenbaar. We worden vaak geleefd door de piepjes van onze telefoon, de enorme lading informatie van sociale media en internet en het continu gevoel van moeten.

Recensie over Nooit meer te druk op Coaching Academy;

Hij rekent af met de overtuiging dat je alles wat er – live of digitaal – op je pad komt inderdaad moet oppakken en afhandelen. Hij buigt het simpele feit, dat dat eigenlijk niet meer mogelijk is, om tot een kracht: stop ermee. Hij rekent af met prioriteitenlijstjes en “oude” planningsmodellen. Hij gelooft evenmin in een scheiding tussen werk en privé omdat prive-verlangens dan als eerste het onderspit delven.

Heb jij Nooit meer te druk van Tony Crabbe gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter zodat andere lezers weten of dit boek de moeite waard is!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Bestseller top 10 - week 15 2016 | Ranking the Books - […] Lees de recensies […]
  2. Bestseller top 10 - week 16 2016 | Ranking the Books - […] Lees de recensies […]

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!