Tomas Ross & Corine Hartman – Zwarte weduwe

Tomas Ross & Corine Hartman – Zwarte weduwe

Tags:

 

ZwarteWeduweEen serie bloedige aanslagen treft het hart van Europa. Sir Charles Cavendish, hoofd van de NAVO-veiligheidsdienst, laat zijn Special Force-team een verdachte achtervolgen om zo meer informatie over de daders te achterhalen.

Tot hun verbijstering leidt het spoor naar het huis van een NAVO-topman. Dan vindt er een nieuwe aanslag plaats, ditmaal in Amsterdam. De contouren van een gruwelijk complot worden zichtbaar, en in een race tegen de klok proberen teamleden Adam Kaplan en Carrie Montevagio nieuwe aanslagen te voorkomen.

Wanneer ze achter de daders komen, neemt Carrie een levensgevaarlijk besluit. Adam zal alles op alles moeten zetten om zijn partner niet te verliezen.

Ben jij op zoek naar een recensie van Zwarte weduwe door Tomas Ross & Corine Hartman? Ze staan hier voor je op een rij!

bolbanner2

Recensie over Zwarte weduwe op Hebban; ****

In de epiloog wordt een verpletterende finale neergezet die het plot op scherp stelt, waardoor de lezer verbijsterd achterblijft. Zwarte weduwe dompelt de lezer onder in een complot dat akelig dichtbij de werkelijkheid komt. De formule van Ross en Hartman is hiermee ook in deze duothriller weer geslaagd.

Recensie over Zwarte weduwe op VrouwenThrillers; *****

Het verhaal in Zwarte Weduwe is er één die beklijft; fictie en facts door elkaar heen maken dit boek tot een ware pageturner. Hoe reëel zijn deze situaties nu Europa te dealen heeft met grote problemen? Hoe stabiel is Europa op dit moment? Dat maakt dat Zwarte Weduwe akelig dichtbij de burgers komt. Het boek eindigt met een sterke epiloog, het laat de lezer achter in grote verbazing en dit vraagt om antwoorden.

Recensie over Zwarte weduwe op Thrillerlezers; ****

Dit is echt een thriller waarin heel veel verschillende facetten voorkomen zoals actie, psychologische spanning, bedrog en intriges, hierdoor heb je tijdens het lezen het idee dat je in een actiefilm terecht bent gekomen. De spanning is het hele verhaal voelbaar en wordt aan het eind nog een versnelling hoger opgeschroefd.
Recensie over Zwarte weduwe op Banger Sisters;
Ross & Hartman linken bestaande gebeurtenissen zoals de aanslagen in Europa en de vluchtelingenproblematiek op een dusdanige manier aan het verhaal van Zwarte weduwe dat je als lezer soms een ongemakkelijk gevoel ervaart.
Recensie over Zwarte weduwe op Chicklit; ****
Deze thriller met actuele onderwerpen als terrorisme en de vluchtelingenproblematiek maken dit boek tot een realistische thriller. Waargebeurde aanslagen zoals die in Parijs en luchthaven Zaventem passeren de revue. Daarnaast komen verschillende bestaande rechtse politici in het boek voorbij, waardoor het boek dicht bij de werkelijkheid komt.
Recensie over Zwarte weduwe op Volkskrant; ****
Alles wijst in de richting van moslimterroristen, maar allengs wordt duidelijk (laat dat maar aan plotters Ross & Hartman over) dat er meer speelt. Het is een wijdlopig, maar daarom niet minder boeiend verhaal, waar veel de revue passeert. De Mossad, de moordenaar van Robert Kennedy, NAVO-baas Stoltenberg en het populisme.
Recensie over Zwarte weduwe door Yvonne las; ****½
Inleven in de karakters uit dit boek is niet moeilijk, zeker met alles wat er in Europa gebeurt op dit moment. Het is erg spannend opgebouwd met het nodige geweld wat we van deze schrijvers gewend zijn, en ook de nodige onderhuidse spanningen. Hoofdstukken zijn goed opgebouwd en zijn niet te langdradig.

Heb jij Zwarte weduwe door Tomas Ross & Corine Hartman gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!