Tom Rob Smith – Kolyma

Tom Rob Smith – Kolyma

Tags:

 

kolymaSovjet-Unie, 1956. Stalin is dood. Na zijn overlijden ontstaat een maatschappij waarin de ordehandhavers misdadig zijn en de misdadigers onschuldig. Alles raakt in een stroomversnelling als de geheime rede, opgesteld door Stalins opvolger Chroesjtsjov verspreid wordt. Stalin was een tiran en een moordenaar, is de boodschap en er zal veel veranderen in de Sovjet-Unie, is de belofte. Maar niet iedereen is in staat om de dingen die gebeurd zijn te vergeven of te vergeten. Er zijn krachten aan het werk die op een verschrikkelijke wraak uit zijn.

Ook voormalig MGB-officier Leo Demidov wordt geconfronteerd met verontrustende ontwikkelingen. De twee meisjes die zijn vrouw Raisa en hij hebben geadopteerd, hebben hem zijn betrokkenheid bij de moord op hun ouders nog niet vergeven. En ze staan daarin niet alleen.

Ben jij op zoek naar recensies van Kolyma van Tom Rob Smith? Ze staan hier voor je op een rij!

Ezzulia;****

Halverwege het verhaal heb je het gevoel dat je middenin een spannend avonturenverhaal zit. Er is de barre tocht van Leo naar Kolyma en er is de bloedstollende inwijding van Zoya in een crimineel milieu. Pas als de plot zichbaar wordt, ga je de samenhang tussen actie en plot beter begrijpen. Doorheen alle actie is er minder ruimte om de karakters gedegen uit te werken.

Bestel een boek bij Bol, en steun Ranking the Books!

Heb jij Kolyma van Tom Rob Smith gelezen? Laat dan nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!