Thomas Enger – Familiewapen

Thomas Enger – Familiewapen

Tags:

 

FamiliewapenEen raadselachtige moord. Diep in de Zweedse bossen wordt tijdens de herfstjacht een oude man doodgeschoten. Het was geen ongeluk.

Een geheimzinnige verdwijning. Hedda Hellberg zou drie weken naar Italië gaan om het verdriet om de dood van haar vader te verwerken, maar in het hotel hebben ze nog nooit van haar gehoord. Elk spoor van Hedda eindigt op het vliegveld van Oslo. Journaliste Nora Klemetsen, een vroegere studiegenote van Hedda, raakt bij de zaak betrokken.

Een gevaarlijke combinatie. Het leven van Henning Juul draait maar om één vraag: wie heeft het appartement in brand gestoken waarbij het zoontje van Nora en hem om het leven kwam? De sporen die hij volgt wijzen in de richting van de zaak waarmee Nora bezig is. Ze komen steeds dichter bij de waarheid, en iemand is tot moord bereid om die verborgen te houden.

bolbanner

Ben jij op zoek naar een recensie van Familiewapen door Thomas Enger? Ze staan hier voor je op een rij!

Boekenz; ****

Familiewapen is een boek vol intriges en hebzucht. Het lijkt wel hoe rijker een familie, hoe meer problemen er onderling ontstaan. Dit is in ieder geval in de familie van Hedda het geval. Het boek is spannend en dan met name de zoektocht van Juul Henning naar de dader die de dood van zijn zoontje Jonas heeft veroorzaakt.

Leestafel;

Nog altijd vormt de dood van Jonas de rode draad in deze reeks. Enger is zuinig met het prijsgeven van nieuwe ontwikkelingen en overdondert de lezer opnieuw met een onthulling die inslaat als een bom en de nieuwsgierigheid torenhoog laat oplopen. Uiterst kundig creëert Enger een haast kwellende fascinatie. Deze auteur schrijft formidabel. Op naar deel vijf!

Heb jij Familiewapen door Thomas Enger gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!