Susan Smit – Zoals jij bemint

Susan Smit – Zoals jij bemint

Tags:

 

ZoalsJijBemintDe mannen en vrouwen in Zoals jij bemint verlangen of herinneren, verlaten of blijven, storten zich in een relatie of weken zich eruit los, plegen overspel of worden bedrogen. Ze stevenen allen af op een wending in hun liefdesleven.

Voor deze bundel selecteerde Smit bestaande korte verhalen en schreef ze enkele nieuwe. Het zijn zinnelijke, diepdoorvoelde vertellingen waarin liefde en lust van alle kanten worden bekeken. Ze onderzoekt de dynamiek van de liefde, de chemie van begeerte en de trekkracht van verlangen. Soms opwindend, dan weer fijnzinnig en bedachtzaam, schetst ze de tragiek van aantrekkingskracht die van beide zijden nooit even sterk lijkt te zijn. ‘De minnaar wil plezieren, maar ook beheersen, verwonden. Zijn merkteken achterlaten in het vlees van zijn minnares. Ik was hier. Jij was van mij. Ik heb je voor altijd veranderd.’

Ben jij op zoek naar een recensie van Zoals jij bemint door Susan Smit? Ze staan hier voor je op een rij!

Chicklit; ****

Zelden heb ik een boek gelezen waar de liefde op zo’n bijzondere wijze verteld wordt. De personages in Susan’s boek zijn realistisch van aard en ik kon niet anders dan met hen meeleven. Wel vind ik het ontzettend jammer dat de korte verhalen soms abrupt eindigen, zonder dat je weet hoe het verder met de personages afloopt. Maar waar het verhaal eindigde, begon mijn verbeelding overuren te maken.

Leeskost;

Smit weet haar lezers constant te boeien. De verhalen brachten mij in een licht melancholische bui. Het is goed een verhaal even op je in te laten werken voordat je met het volgende begint. Zo komt het geheel beter tot zijn recht.

Heb jij Zoals jij bemint door Susan Smit gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!