Simone Grimberg – Niemand die me ziet

Simone Grimberg – Niemand die me ziet

Tags:

 

niemanddiemezietTijdens een fietstocht stuit de 23-jarige politieagente Inge op een vondeling. Ze probeert het kind te redden en brengt het naar het ziekenhuis, waar ze even later wordt opgevangen door de ervaren rechercheur Liesbeth.

Het klikt tussen de twee en Inge mag Liesbeth assisteren bij haar volgende zedenzaak: de verdwijning van Sofie Vrolijk. Een naaktfoto van dit brave paardenmeisje is opgedoken in de telefoon van een pedofiel, maar van Sofie ontbreekt ieder spoor. Inge volgt haar gevoel, Liesbeth de feiten. Ze komen erachter dat Sofie is ingepalmd door een loverboy.

Zijn de rechercheurs op tijd om Sofie uit de handen van de loverboy te redden? Klopt het gevoel van Inge dat Sofie zwanger is? En wat is de dubieuze rol van Sofies broer Bram tijdens het onderzoek?

Ben jij op zoek naar een recensie van Niemand die me ziet door Simone Grimberg? Ze staan hier voor je op een rij!

bolbanner2

Recensie over Niemand die me ziet op Passie voor Boeken; ****

Niemand die met ziet is een verhaal waar verschillende thema’s in verweven worden. Aangrijpende thema’s waardoor het diepgang krijgt. Het gevaar van loverboys staat centraal, en dat dit fenomeen extreme vormen kan aannemen wordt in dit verhaal op angstaanjagende wijze duidelijk. Dit debuut heeft een indruk achter gelaten.

Recensie over Niemand die me ziet op Connie’s Boekenblog; ***

Deze titel past perfect bij het verhaal en is voor de ik persoon die je in het eerste hoofdstuk leert kennen de harde trieste waarheid. Als lezer weet je niet wie het meisje is of waar ze is maar het is overduidelijk dat ze pijn heeft en in de problemen zit. Dat is heel erg goed en invoelbaar neergezet, net als het gevoel dat dit meisje heeft dat “niemand haar ziet”.

Recensie over Niemand die me ziet op Thrillerlezers; ***

De personages Inge en Liesbeth zijn interessant, ik zou ze best graag weer willen zien in een volgend boek. Twee personages die aan elkaar zijn gewaagd. Hoe verder we richting het einde komen des te spannender het wordt. Op het eind blijf ik toch met vragen zitten, hoe loopt het af met de vondeling die Inge heeft gevonden?

Recensie over Niemand die me ziet op ThrillZone; ***

Het loverboy drama heeft zij erg goed en indringend neergezet. Jammer is dat de schrijfster niet meer ingaat op de vondeling. En het hele pedofiele netwerk is ook bijzaak. Iets te veel losse eindjes en ook de plot vond ik met het lopen en verstoppen te rommelig. Toch is Niemand die me ziet een veelbelovend debuut!
Recensie over Niemand die me ziet op Graag Gelezen; ****
De personages van Inge en Liesbeth zou ik graag terugzien in een volgend verhaal van Simone Grimberg. Ze moeten nog wat groeien in hun rol, maar ze zijn zeker goed op weg. Op het einde zijn helaas niet alle vragen beantwoord.
Recensie over Niemand die me ziet op; Boekenbijlage;
Gelukkig weet de schrijfster de belangrijkste personages goed neer te zetten en uit te diepen en kan je de frustratie van Inge bijna voelen. Zij moet onder andere de zaak van de vondeling laten rusten, omdat de verdwijning van Sofie voorrang heeft. Logisch, maar toch wil je als lezer ook graag een goede afloop voor het kleine meisje.

Heb jij Niemand die me ziet door Simone Grimberg gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!