Saskia Noort – De eetclub

Saskia Noort – De eetclub

Tags:

 

DeEetclubEvert Struyk komt bij een brand om het leven. Zijn vrouw en hun vriendenclub, `de eetclub, zijn geschokt. Dan wordt duidelijk dat bepaalde mensen belang bij Everts dood hebben. Met een voorwoord van Kluun en een interview door Eva Hoeke.

Ben jij op zoek naar een recensie van De eetclub door Saskia Noort? Ze staan hier voor je op een rij!

CrimeZone; ****

In De eetclub blijkt niets te zijn wat het lijkt. Intriges, leugens en bedrog zijn het fundament van een ogenschijnlijk zo perfecte vriendschap. De uitermate treffende typering van de oppervlakkige karakters geeft het boek meer diepgang en bevestigt meer dan eens de voordelen omtrent de jetset. Het eigen ego, geld en macht blijken het uiteindelijk te winnen van menselijke relaties en Noort weet dat zeer realistisch neer te zetten. De eetclub is wat mij betreft een uitstekende psychologische thriller die nog een tijdje doordreunt, zelfs als je het boek al uit hebt.

Vrouwenthrillers; ****

Heel sterk beschreven. Ook de beschrijving van de behoefte van Karen aan een sociaal leven is heel treffend. Echter, na de eerste helft verandert het boek in een “gewone detective” en terugkijkend gebeuren er best een paar onlogische dingen in de eerste helft.

Viva;

Schrijfster Saskia Noort heeft de luxe schijnwereld met liters wijn, wilde feestjes en peperdure strandvakanties overtuigend neergezet. Ik moet er niet aan denken om in zo’n wereld terecht te komen! Het is allemaal zo nep. De vele personages in het boek maken het verhaal wel een beetje warrig.

Mariek over literatuur;

Het verhaal heeft veel goede en sterke fragmenten, alleen spelen die zich erg snel achter elkaar af. Op deze manier was het soms wel onoverzichtelijk. Ik vind dat de schrijfster het beter een beetje over het hele boek had kunnen verspreiden. Zo verdeel je het spannende eraan.

Plazilla;

Ook dit boek was van de eerste tot de laatste letter boeiend. Het boek lees je in een adem uit. Saskia Noort weet bij elk verhaal er een bepaalde draai aan te geven dat het tot het einde spannend blijft.

Mijn boekenkast;

De Eetclub is een spannend boek dat je in één keer uit wil lezen. Toen ik er eenmaal in begonnen was kon ik het niet meer aan de kant leggen. Saskia Noort heeft in dit boek alle personages heel goed omschreven. In het begin van het boek maak je oppervlakkig kennis met alle personages, maar later onthult Saskia Noort beetje bij beetje de volledige karakters van de personen. Deze karakters zijn niet zo mooi als je in het begin van het verhaal zou verwachten.

Ezzulia; ***

Het verhaal is vlot geschreven met een thema dat het natuurlijk altijd goed doet: Zet een stel rijke mensen bij elkaar en er zal natuurlijk altijd wat gebeuren. Het verhaal leest echt lekker weg, maar zal geen langblijvende indruk op me achter laten.

Boeken.blogo; *****

Ik vond het echt een Top Thriller! Steekt geweldig in elkaar en is met vaart geschreven. Nog niet gelezen? Dan moet je dat zeker doen!

SeventyEight; ****

Dit is een heerlijk boek. Je pakt het op, begint te lezen en wilt niet meer stoppen, voordat je de laatste letter gelezen hebt. Het is vluchtig geschreven en daardoor is het plot makkelijk te volgen. Jammer dat de personages niet iets meer diepgang hebben, dit zou de verschillende motieven beter naar voren brengen. Verder heb ik niks aan te merken.

Heb jij De eetclub door Saskia Noort gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!