Sarah Crossan – Een

Sarah Crossan – Een

Tags:

 

EenGrace en Tippi zijn een Siamese tweeling van bijna zeventien die niet anders weten dan dat ze samen zijn.

Hun leven verandert echter drastisch wanneer ze niet langer thuis les kunnen krijgen, maar naar de lokale middelbare school moeten. Daar ontkomen ze niet aan gestaar en gepest, maar ontdekken ze ook dat anders zijn soms voordelen heeft. Wat ze echter nog niet weten is dat ze een hartverscheurende beslissing moeten nemen; een beslissing die hun leven nog ingrijpender zal veranderen.

Sarah Crossan combineert in Een een vrije vers¬vorm met een prachtig verhaal over identiteit en verbondenheid. Het aangrijpende verhaal en de intuïtieve stijl maken Een tot een toegankelijk en adembenemend boek. Een stijl die je zal overrompelen en een verhaal dat je hart in tweeën breekt.

Ben jij op zoek naar een recensie van Een door Sarah Crossan? Ze staan hier voor je op een rij!

bolbanner2

Recensie over Een op Saskia’s Bookshelf; *****

Ik vond het echt een prachtig verhaal en het is precies zoals het ideale contemporary verhaal voor mij moet gaan. De schrijfstijl was niet erg praktisch maar het was ook niet moeilijk te lezen. Ik denk dat het een mooie toevoeging is en me het verhaal liet lezen zoals het bedoeld was; uniek en anders.

Recensie over Een op Hebban; *****

Hier en daar een beetje sentimenteel en als het aankomt op de bekendere thema’s zoals liefde een beetje braaf, maar One is vooral een boek dat grotendeels onontgonnen terrein binnen de Young Adult op een creatieve en wervelende manier bij de lezer brengt.

Heb jij Een door Sarah Crossan gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!