Samuel Bjørk – De Doodsvogel

Samuel Bjørk – De Doodsvogel

Tags:

 

DeDoodsvogelEen Holger Munch-thriller.

In De doodsvogel van Samuel Bjørk wordt Holger Munch op een nieuwe zaak gezet: een tienermeisje is ritueel vermoord. De bijdrage van rechercheur Mia Krüger is cruciaal, maar ze worstelt met een depressie. Dan duikt er een verontrustend filmpje op waarin vaag iemand te zien is die verkleed is als uil, de doodsvogel.

Ondertussen wordt Munchs dochter in een romantische affaire getrokken die haar op het pad brengt van een zeer zieke geest.

Ik reis alleen van Samuel Bjørk werd direct na verschijnen een internationaal succes. De doodsvogel is het volgende deel in de spannende reeks met Holger Munch en Mia Krüger in de hoofdrollen. De serie wordt in meer dan 20 landen vertaald. Een Zweedse en Amerikaanse tv-serie zijn in de maak.

bolbanner

Ben jij op zoek naar een recensie van De Doodsvogel door Samuel Bjørk? Ze staan hier voor je op een rij!

Recensie over De Doodsvogel op Volkskrant; ***

Bjørk kan nog steeds schrijven, De doodsvogel zit ontegenzeggelijk strakker in elkaar dan Ik reis alleen en het slot is ook nu weer spannend genoeg om in een ruk uitlezen noodzakelijk te maken. Toch maakt Bjørk de verwachtingen niet helemaal waar: daarvoor heeft hij zich te weinig vernieuwd.

Recensie over De Doodsvogel op Christina’s boekenhoekje; *****

De spanningsopbouw is zeer goed naar mijn idee. Vanaf het begin wordt je in het verhaal gezogen. Je stapt in een trein die opstart en dan al snel op stoom komt en voort dendert om pas op het allerlaatste moment tot stilstand te komen!  Een pageturner vanaf bladzijde 1. En een echte MUSTREAD voor iedereen die van een goed boek houdt.

Recensie over De Doodsvogel op Scriptgirl;

Telkens geeft Samuel Bjørk ons snippers informatie en een aantal aanwijzingen om de lezer daarna weer op het verkeerde been te brengen. Dat doet-ie zo goed dat zelfs de meest geoefende thrillerlezer écht zijn of haar best moet doen om er snel achter te komen wie de dader is.

Heb jij De Doodsvogel door Samuel Bjørk gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!