Ruth Ware – In een donker donker bos

Ruth Ware – In een donker donker bos

Tags:

 

InEenDonkerDonkerBosNora wordt, out of the blue, uitgenodigd voor het vrijgezellenfeest van Clare, die ze al tien jaar niet heeft gezien.

Is dit een kans om geesten uit het verleden voorgoed te begraven? Nora besluit te gaan, maar wat hooguit een ongemakkelijk feestje zou moeten zijn, eindigt in moord.

Nora komt bij in het ziekenhuis, maar ze weet niet meer wat er is gebeurd – of wat ze heeft gedaan…

In een donker, donker bos van Ruth Ware is een psychologische thriller met een geraffineerde plot, onverwachte wendingen en een loepzuivere kijk op vergiftigde vrouwenvriendschappen. Voor de lezers van Het meisje in de trein en Gone Girl.

bolbanner

Ben jij op zoek naar een recensie van In een donker donker bos door Ruth Ware? Ze staan hier voor je op een rij!

Recensie over In een donker donker bos op Graag Gelezen; ****½

Dit is een indrukwekkend thrillerdebuut van Ruth Ware. Ze weet de lezer vanaf het begin tot aan het eind in spanning te houden over wat er precies gebeurd is of nog staat te gebeuren. De prettige schrijfstijl van deze auteur zorgt er voor dat het boek lekker vlot leest en het doet me bovendien denken aan het werk van Agatha Christie. Bijzonder onderhoudend!

Recensie over In een donker donker bos op Chicklit; ***

Thrillerlezers zullen zich niet laten verrassen door dit verhaal, daarvoor is het te voorspelbaar. Wie echter graag eens wil kennismaken met het genre zonder al te grafische beschrijvingen, doet met ‘In een donker donker bos’ zeker geen miskoop. Ik geef het boek drie hartjes.

Recensie over In een donker donker bos op Boeklovers; ****

Goed verhaal dat je tot de laatste pagina’s doet nadenken over wat er nu juist gebeurt is en waarom. Ieder personage is een eventuele dader. Dit gegeven sleurt je door het boek omdat je wil weten hoe het gaat eindigen. Dit boek is een aanrader voor thrillerfanaten.

Heb jij In een donker donker bos door Ruth Ware gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!