Richard Wiseman – Nachtrust – Lessen in slaap

Richard Wiseman – Nachtrust – Lessen in slaap

Tags:

 

NachtrustWat gebeurt er tijdens onze slaap? Wanneer is het beste moment om te ontwaken? Wat kunnen we doen tegen snurken? Hoe kunnen we nachtmerries tegengaan? Wat zijn de geheimen van ‘superslapers’? Bijna een derde van ons leven brengen we slapend door, en toch weten we weinig van wat er tijdens deze donkere uren van de nacht gebeurt.

In Nachtrust onthult Richard Wiseman de wetenschappelijke waarheid over de slapende hersenen. Inzicht in ons slaapgedrag is essentieel, want zelfs een klein gebrek aan slaap kan een nadelig effect op onze gezondheid, levensduur en geluk hebben. Wiseman biedt een fascinerende en praktische gids.

Hij baseert zich op recent onderzoek en nieuwe experimenten, en op het grootste archief van droomverslagen ter wereld. Wiseman leert ons hoe wij het meeste uit onze nachtrust kunnen halen.

Ben jij op zoek naar een recensie van Nachtrust – Lessen in slaap door Richard Wiseman? We hebben er een voor je gevonden!

Volkskrant; *****

Wisemans boodschap is glashelder. We moeten langer slapen, vaker overdag een dutje doen (daar word je scherp van!) en onze dromen inzetten om gelukkiger te worden. Hij is een zeer vlotte verteller (en een fanatiek twitteraar). Zijn Nachtrust is een genot om te lezen. De lezer krijgt geen kans om in slaap te vallen.

Bestel een boek bij Bol en steun Ranking the Books!

Heb jij Nachtrust – Lessen in slaap door Richard Wiseman gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!