Christa Anbeek & Ada de Jong – De berg van de ziel

Christa Anbeek & Ada de Jong – De berg van de ziel

Tags:

 

DeBergVanDeZielAda kende niemand die zo’n groot verlies had meegemaakt tot ze Christa Anbeek ontmoette, die op jonge leeftijd haar ouders en broer verloor en enkele jaren geleden haar partner.
De ervaringen van Christa en Ada vormen de basis van De berg van de ziel, waarin ze belangrijke levensvragen aftasten, zoals: Wie ben je als er geen ander meer is? Hoe stijg je boven je verdriet uit? En wat is  verantwoordelijkheid als je ervan doordrongen bent hoe kwetsbaar het leven is?
De auteurs ontlenen deze ‘oervragen’ aan de theologie, maar beantwoorden ze op een persoonlijke, seculiere manier.
‘Een onbevangen, fijnzinnig verslag van een zoektocht naar inzicht en uitzicht. Dit is denken zonder dieptevrees.’ – Désanne van Brederode

Ben jij op zoek naar een recensie van De berg van de ziel door Christa Anbeek & Ada de Jong? Wij hebben er een voor je gevonden!

Alpha online;

In De berg van de ziel vormen de persoonlijke ervaringen van Christa en Ada de basis voor hun zoektocht. Ze schrijven openhartig, doordacht en toegankelijk over wat religie, filosofie en literatuur te bieden hebben als we geconfronteerd worden met een ongekend verlies. Wat dit boek uniek maakt is de existentiële inzet.

Heb jij De berg van de ziel door Christa Anbeek & Ada de Jong gelezen? Laat hieronder jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!