Berthold Gunster – Omdenken kijk – denk – creëer

Berthold Gunster – Omdenken kijk – denk – creëer

Tags:

 

OmdenkenDit praktische boekje laat in een notendop zien wat omdenken betekent en hoe je dat doet. Om in te bladeren, te grazen, ideeën op te doen, op het verkeerde been gezet te worden en vooral om je eigen creatieve vermogens te prikkelen. Kortom, om te kijken, denken en – vooral – creëren.

Berthold Gunster (1959) is grondlegger van de Ja-maar® filosofie. Zijn eerste boek Ja-maar wat als alles lukt? is een bestseller, is vertaald in het Engels en wordt binnenkort in Duitsland uitgegeven. Ook schreef Gunster de boeken Ja-maar ik ben wel leraar en Huh?! De techniek van het omdenken.

Met zijn bedrijf Ja-maar® verzorgt hij samen met zijn team shows en workshops over het ja-maar-denken en omdenken. Meer dan 325.000 mensen in binnen- en buitenland volgden inmiddels een Ja-maar® programma.

Ben jij op zoek naar een recensie van Omdenken kijk – denk – creëer door Berthold Gunster? Wij hebben er twee voor je gevonden!

Managementboek;

Het boekje heet simpel Omdenken en draagt de ondertitel ‘kijk – denk – creëer’. Dat verwijst natuurlijk naar het omdenk-proces zelf, maar ook naar de inhoud van het boekje: de illustraties, veelal paginavullend afgedrukt, nodigen behalve uit tot kijken ook zeker uit tot nadenken. Dat maakt omdenken tot een verzameling leuke, goed uitgekozen beeldessays die uitstekend illustreren hoe de omdenker zich kan wapenen tegen tegenslag. Verfrissende en vermakelijke ‘food voor thought’.

Hallo; ****

Met veel afbeeldingen en weinig echte tekstpagina’s is het een boekje wat leuk is om te lezen en wat je vlot uit hebt. Het is ook een boekje om later nog weer eens te pakken en stukjes uit te lezen.

Heb jij Omdenken kijk – denk – creëer door Berthold Gunster gelezen? Laat hieronder jouw beoordeling achter!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Week 51 – Bestseller top 15 | Ranking the Books - […] Lees de recensies […]
  2. Week 40 2014 – Bestseller top 15 | Ranking the Books - […] Lees de recensies […]
  3. Bestseller top 10 - week 40 2015 | Ranking the Books - […] Lees de recensies […]
  4. Bestseller top 10 - week 49 2015 | Ranking the Books - […] Lees de recensies […]

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!