Pieter Aspe – Zonder voorschrift

Pieter Aspe – Zonder voorschrift

Tags:

 

ZonderVoorschriftEen vreemde, bijna karikaturale homejacking is de aanzet tot een reeks moorden, geregisseerd door een zekere John Bold. Hij is een notoire liefhebber van vrouwelijk schoon die op een heel bijzondere manier met zijn opdrachtgevers communiceert. Wie is Bold en voor wie werkt hij?

Het onderzoek leidt via een lobbyist en een idealistische wereldverbeteraar naar Het Madeliefje, een bordeel waar iedereen zijn eigen bloempje kan plukken en Van In besmet raakt met een geheimzinnige, dodelijke bacterie. Versavel, die ondertussen smoorverliefd is op de enige nog bruikbare getuige, staat voor een zware opdracht. Zal hij de moordenaars weten op te sporen en een geneesmiddel vinden dat het leven van zijn vriend kan redden?

Op gevaar van besmetting: te lezen Zonder voorschrift.

bolbanner

Ben jij op zoek naar een recensie van Zonder voorschrift door Pieter Aspe? Ze staan hier voor je op een rij!

Hebban; ***

Pieter Aspe is een vertrouwd merk; je weet vooraf wat je koopt en in huis haalt. Ook Zonder voorschrift  is zoals steeds een toegankelijke politieroman, vlot en vakkundig geschreven en dus geschikt voor een ruim lezerspubliek. Verwacht geen ingewikkelde plotwendingen, je krijgt echter wel enkele verrassingen voorgeschoteld.

GVA;

Zonder voorschrift  lijdt, net zoals zowat alle Aspes van de voorbije jaren, onder een gebrekkig, incoherent plot dat alle kanten uitspringt, zonder ook maar ergens echt spannend te worden. Aspes hoofdpersonages gedragen zich als oude zeuren die hortend en stotend gelijke tred proberen te houden met het moderne leven.

Heb jij Zonder voorschrift door Pieter Aspe gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!