Philip Le Bon – Benissa – De Mooie Moorden

Philip Le Bon – Benissa – De Mooie Moorden

Tags:

 

benissaPhilip Le Bon haalt weer uit met een keihard en steengoed vervolg op Sara.

Hoeveel leed kan een vrouw verwerken vooraleer ze de pedalen verliest? En hoeveel wilskracht heeft ze dan nog om terug te slaan? Is niet iedereen in staat om te moorden?

Benissa, de zwarte huurmoordenares, lijdt aan het posttraumatisch stresssyndroom. Toen het hoofd van de Psychiatrie haar als jong meisje ontoerekeningsvatbaar verklaarde, werd ze opgesloten in een instelling.

Jaren later duikt de geesteszieke Benissa op in Londen met maar één ding voor ogen: wraak nemen op de mensheid voor al het leed dat haar werd aangedaan. Maar dan duikt iemand uit haar pijnlijke verleden weer op en kantelt alles.

Als wederdienst besluit Benissa te helpen met de zoektocht naar de gegijzelde Sara. Is de roodharige vrouw nog in leven?

Ben jij op zoek naar een recensie van Benissa door Philip Le Bon? Ze staan hier voor je op een rij!

bolbanner2

Recensie over Benissa op VrouwenThrillers; ****

Het eerste boek is mooier en beter dan dit tweede deel. In Benissa is de vaart uit het verhaal en wordt er veel uitgelegd over hoe de communicatie tussen Nessy en CJ verloopt. Ik zou iedereen aanraden om eerst Sara te lezen want anders mis je wel heel veel informatie dat het verhaal logisch maakt. Het einde van Benissa is middenin een spanningsboog…

Recensie over Benissa op Graag gelezen; ****½

Wat een prachtige cover is dit. Een heel mooie vrouw die angstig(?) om zich heen kijkt. Ik wilde meteen in het boek beginnen! Voor diegenen die deel één ‘Sara’ niet hebben gelezen is ‘Wat voorafging…’ voor in het boek heel nuttig. Wat is dit een ongelooflijk spannende en krachtige actiethriller. Hoe gaat dit verder? Ik heb dit boek heel graag gelezen en waardeer het met 4,5/5 sterren. Een aanrader!
Recensie over Benissa op Passie voor Boeken;
Ondanks dat Benissa best een dik boek is, is het door de fijne verteltrant van Philip le Bon vlot uit te lezen. Vooral in het laatste gedeelte blijft de nieuwsgierigheid continu geprikkeld en was het af en toe best moeilijk het boek even weg te leggen. Benissa is niet afzonderlijk te lezen, om alles goed te kunnen begrijpen is het noodzakelijk eerst het boek Sara te lezen, maar dit is ook zeker de moeite waard.
Recensie over Benissa op Trotse Moeders; ****
Het verhaal kent nog een aantal verrassende wendingen en al met al moet ik constateren dat ik de serie steeds meer begin te waarderen. Het zijn harde thrillers, maar het verhaal zit erg goed in elkaar en de boeken lezen vlot. Wat nog leuk is om op te merken, is dat Philip Le Bon Belg is. Aan het taal- en woordgebruik merk je dat. Overigens vond ik dat niet storend.
Recensie over Benissa op Perfecte Buren; ****½
Le Bon weet het verder allemaal geweldig te vertellen en op papier te transformeren naar een razendsnel geheel. De samensmelting van de twee verhaallijnen –Sara en Benissa- gaat naadloos, de feiten en acties zijn aannemelijk en goed doordacht neergezet. De psychische druk, de wisselwerking tussen de diverse emoties maar ook de nodige humor, alles is aanwezig en dat is bijzonder knap gedaan.
Recensie over Benissa door Corina las; ***½
Langzaam vallen stukken van Sara samen met dit deel en los lezen is zeker geen optie wat mij betreft want dan mis je veel cruciale gegevens. En dat is jammer want na Sara kan ik me voorstellen dat je het vervolg niet oppakt en dat is echt zonde! Want dit is zoveel beter en gewoon echt heel goed.
Recensie over Benissa op Chicklit; ****
Ik moest me even over de vergezochte verhaallijn heen zetten, maar toen ik eenmaal in het verhaal zat, was het superspannend. Ondanks dat Benissa bij de beste vechters van de wereld hoort, komt ze tegenover een tegenstander te staan die aan haar gewaagd is…

Heb jij Benissa door Philip Le Bon gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!