Patricia Briggs – Onder de maan – Mercedes Thompson 1

Patricia Briggs – Onder de maan – Mercedes Thompson 1

Tags:

 

OnderDeMaanMercy Thompson wil gewoon een normaal leven leiden, met haar eigen garagebedrijf, haar kat en haar vrienden om haar heen.

Maar als je zelf de vorm van een coyote kunt aannemen, je buurman een weerwolf is, en je onder je vrienden ook vampieren en fae kunt rekenen, is ‘normaal’ soms ver te zoeken.

Dus als een van haar vrienden bedreigd wordt door een groep schimmige figuren die uit lijken te zijn op geweld, steekt Mercy daar een stokje voor – maar de situatie blijkt een stuk explosiever dan ze had gedacht…

bolbanner

Ben jij op zoek naar een recensie van Onder de maan door Patricia Briggs? Ze staan hier voor je op een rij!

Oh My Book; ****

Als je zin hebt in een verhaal waar je direct in wordt gezogen dan is dit boek echt perfect voor jou. De schrijfstijl is heerlijk en gedetailleerd. Personages komen voor en worden dan beschreven vanuit het heden of uit het verleden. Vooral de stukken over Mercy’s verleden vind ik ontzettend interessant om te lezen, zo raak je echt ontzettend close met een personage.

Zon en Maan; ****

Onder de maan is zeker een leuk boek. Ik vraag me echter af of alles wat er gebeurde en vermeld werd wel even relevant is. Bij sommige personages wordt er namelijk diep ingegaan op details en het verleden, maar daar wordt vervolgens niet heel veel mee gedaan. Echt zonde, want die culturele elementen vind ik juist interessant.

Hebban; ****

Het speelt zich af in de wereld van nu! Dus ik vind het echt van deze tijd. Haar band en ergernis met sommige personages spat ook van de pagina’s af. Er gebeurt qua spanning meer dan genoeg, dus het boek is na een bladzijde of 50 echt moeilijk weg te leggen. In het begin leer je vooral Mercy goed kennen en dat is ook erg belangrijk. Haar karakter is goed uitgewerkt en ik kijk dus ook al uit naar boek 2

Heb jij Onder de maan door Patricia Briggs gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!