Patricia Briggs – In het bloed – Mercedes Thompson 2

Patricia Briggs – In het bloed – Mercedes Thompson 2

Tags:

 

InHetBloedGaragehoudster Mercy Thompson is behalve vriendelijk, scherpzinnig en nieuwsgierig ook onafhankelijk, loyaal en koppig – eigenschappen die haar al vaker in de problemen hebben gebracht.

Voor haar vrienden (of dat nu weerwolven, vampieren of ‘gewone’ mensen zijn) gaat ze door het vuur, dus als haar vriend Stefan haar hulp inroept komt het niet in haar op om te weigeren. Zelfs niet als dat betekent dat ze oog in oog komt te staan met iets wat alleen in nachtmerries zou mogen bestaan, want ze blijkt Stefan niet zo goed te kennen als ze dacht…

bolbanner

Ben jij op zoek naar een recensie van In het bloed door Patricia Briggs? Ze staan hier voor je op een rij!

Zon en Maan; ****

Waar het vorige boek vooral om weerwolven leek te draaien, krijgen we hier meer met vampiers, tovenaars en demonen te maken. De zinderende spanning, de ontkiemende romantiek en een hoofdpersoon die niet bang is om je een flinke hoek op je neus te geven. Voor mij een gegarandeerde succesformule en dat bleek ook aan de tijd die ik nodig had om dit boek te lezen. Ik vloog er doorheen en heb van elke pagina genoten.

Hebban; ****

Patricia Briggs hanteert een vrij eenvoudige schrijfstijl zonder uitvoerige uitweidingen of omschrijvingen en dit drijft het sowieso hoge leestempo van haar boeken nog meer op. Haar vlotte schrijfstijl, geloofwaardige personages en de hoge dosering van actie zorgen er voor dat je binnen de kortste keren door de boek bent heen gelezen.

Heb jij In het bloed door Patricia Briggs gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!