Over Ranking the Books

Als je op Google zoekt naar de recensie van een boek, kom je voornamelijk websites tegen waarop het betreffende boek verkocht wordt. Maar voor je een boek koopt, wil je toch weten of het een beetje goed is?

Wij vinden dat één recensie of review niet heel erg veel zegt over de kwaliteit van een boek, des te meer over de smaak van de recensent. Daarom verzamelen wij hier zoveel mogelijk recensies en reviews per boek, zodat je een afgewogen oordeel kunt maken en dus niet bang hoeft te zijn dat je een miskoop doet, of iemand een verschrikkelijk slecht boek cadeau geeft.

Nu zijn meningen van recensenten niet heilig, dus hebben we ook jouw hulp nodig om de goede van de slechte boeken te onderscheiden. Zie je een boek staan dat je zelf hebt gelezen? Geef het dan zoveel sterren als jij vindt dat het verdient. Hoe meer mensen deze boeken ‘ranken’, hoe makkelijker het wordt om snel een goed boek te vinden via Ranking the Books.

Wij streven ernaar om alle online recensies en reviews van een boek op te sporen, maar toch kan het zo zijn dat we een recensie over het hoofd zien. Wil je een recensie toevoegen? Dat kan via deze pagina. Niet alleen kun je recensies toevoegen, maar ook boektitels doorgeven die volgens jou op Ranking the Books thuis horen.

Logo via the Noun Project by Jakub Čaja

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!