Olga Grjasnowa – De juridische schimmigheden van een huwelijk

Olga Grjasnowa – De juridische schimmigheden van een huwelijk

Tags:

 

dejuridischeschimmighedenvaneenhuwelijkZo lang Leyla zich kan herinneren wilde ze maar één ding: dansen. Maar na een ongeluk moet ze haar plek in het Moskouse Bolsjojtheater
opgeven. Haar man Altay is een psychiater die zich sinds de zelfmoord van zijn vroegere geliefde voor niemand meer openstelt. Het huwelijk van Leyla en Altay is een schijnhuwelijk, om hun families gerust te stellen.

Wanneer ze naar Berlijn verhuizen, komt Jonoun in hun leven. Jonoun is chaotisch, hebzuchtig en onberekenbaar. En ze is verliefd op Leyla, iets wat Altay niet kan verdragen. Leyla, Altay en Jonoun hebben alle ruimte van de wereld, maar ze kiezen voor een vorm van liefde die nog altijd hachelijk is. Tijdens een vakantie in de Kaukasus stijgen de spanningen binnen de fragiele driehoeksverhouding tot een kookpunt.

De juridische schimmigheden van een huwelijk is een scherpe en vlot geschreven roman over geluk, ongeluk en liefde in een tijd waarin alles mogelijk lijkt te zijn.

Ben jij op zoek naar een recensie van De juridische schimmigheden van een huwelijk door Olga Grjasnowa? Ze staan hier voor je op een rij!

bolbanner2

Recensie over De juridische schimmigheden op Volkskrant; ****

In deze nonchalant en droogkomisch vertelde liefdestragedie verkent Grjasnowa seksuele en nationale identiteit, waarbij ze vooral laat zien hoe vloeibaar de werkelijkheid daarvan is. De personages blijven al even ongrijpbaar, en toch weet Grjasnowa hen dichtbij te brengen.

Recensie over De juridische schimmigheden op This is how we read;

Als je van herkenbare of goed uitgediepte personages houdt, is deze Grjasnowa wellicht niets voor jou. Maar als een boek heftig en onvolkomen mag zijn, dan is De Schimmigheden meer dan de moeite waard.

Heb jij De juridische schimmigheden van een huwelijk door Olga Grjasnowa gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!