Mike Nicol – Payback – Kaapstadtrilogie 1

Mike Nicol – Payback – Kaapstadtrilogie 1

Tags:

 

PaybackDe voormalige wapensmokkelaars Mace Bishop en Pylon Buso hopen eindelijk een ontspannen leven te gaan leiden in Kaapstad.

Met hun nieuwe beveiligingsservice voor welvarende toeristen lijkt dat te lukken, tot Mace ingehaald wordt door zijn verleden. Hij moet nog één gevaarlijke klus klaren en krijgt te maken met een vijand van formaat: Sheemina February, een advocate met ijsblauwe ogen, een passie voor geweld en een zwarte handschoen aan haar linkerhand.

Wie is deze engel der wrake?

bolbanner

Ben jij op zoek naar een recensie van Payback door Mike Nicol? Ze staan hier voor je op een rij!

Nu; ****½

Payback is een uitbundige odyssee van geweld, en verslavend tot en met het slot. Het verhaal is zo complex en knap en wijd vertakt, dat er op de keper beschouwd geen beginnen aan is om er een samenvatting van te geven.

Hebban; ****

De vrouwen in dit boek zijn uiteindelijk het gevaarlijkst. Bishop moet zich telkens verweren tegen aanvallen van de andere sekse. Of het nou om verleiding gaat, of (indirect) om geweld, Bishop kan nauwelijks initiatieven nemen. Hij kan eigenlijk alleen maar reageren. Om soms hard terug te slaan. Want in Payback komt de complete Mace Bishop naar voren.

De Thriller; ****½

De plot is spannend en nodigt de lezer uit om vooral maar door te lezen. Want wie is die Sheemina eigenlijk? En waarom lijkt ze het gemunt te hebben op de twee hoofdrolspelers? Nicol is niet snel met het prijsgeven van sommige geheimen, maar dat brengt de spanning alleen maar meer omhoog. Als lezer verslindt je hierdoor de pagina’s.

Revu; *****

De actie van deze topthriller zit hem voornamelijk in de verhaallijnen, de dialogen en de flashbacks. En natuurlijk in het antwoord op de vraag wie het tijd voor payback vindt.

Heb jij Payback door Mike Nicol gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!