Michael Robotham – Sluit je ogen

Michael Robotham – Sluit je ogen

Tags:

 

SluitJeOgenOp een afgelegen boerderij worden de lichamen van een moeder en haar dochter gevonden. De een is toegetakeld met meerdere messteken, de ander ligt er sereen bij.

Psycholoog Joe O’Loughlin wordt tegen wil en dank betrokken bij het onderzoek als een van zijn voormalige studenten het werk van de politie in de weg zit door gevoelige informatie naar de pers te lekken. Hij ontdekt al snel een overeenkomst tussen de moorden en een serie gewelddadige aanvallen, zelfs zijn dochter raakt betrokken bij het onderzoek.

Er zijn meerdere verdachten, en terwijl de onrust toeneemt wordt de zaak alleen maar ingewikkelder: niets is wat het lijkt en Joe weet meer van de nietsontziende en onvoorspelbare moordenaar dan hij zelf doorheeft…

Ben jij op zoek naar een recensie van Sluit je ogen door Michael Robotham? Ze staan hier voor je op een rij!

bolbanner2

Recensie over Sluit je ogen op Leestafel;

Dit voortreffelijke boek gaat over verschillende vormen van angst. Angst voor een moordenaar, angst om los te laten, angst een dierbare aan een ernstige ziekte te verliezen en de oerangst die ouders voelen als hun kinderen gevaar lopen. Het verhaal is meeslepend, indringend en aangrijpend.

Recensie over Sluit je ogen op Hebban; *****

Sluit je ogen is zo veel meer dan een gewone thriller. Het persoonlijke leven van Joe O’Loughlin, gebukt onder de gevolgen van de ziekte van Parkinson, vloeit naadloos over in de zoektocht naar de moordenaar. Er zijn niet veel auteurs die dat voor elkaar krijgen. Hoedje af voor Michael Robotham en laat de volgende maar komen.

Recensie over Sluit je ogen op Banger Sisters;

‘Sluit je ogen’ begint met een cursief gedrukte proloog, geschreven door de moordenaar. De cursief gedrukte hoofdstukken keren regelmatig terug en zorgen ervoor dat je je ogen echt niet sluit. Snoeihard en razend spannend.

Recensie over Sluit je ogen door Cees van Rhienen; *****

Omdat de lezer soms over meer informatie beschikt dan de handhavers en onderzoekers, ontstaat de neiging om hen toe te schreeuwen in welke richting gezocht moet worden. Tot blijkt dat diezelfde lezers ook door de auteur op een dwaalspoor zijn gezet. Maar dan zijn er al veel spannende, emotionele en aangrijpende scenes gepasseerd.

Heb jij Sluit je ogen door Michael Robotham gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!