Mascha – Happy Love Life

Mascha – Happy Love Life

Tags:

 

happylovelifeNa de persoonlijke levenslessen van Mascha uit haar eerste boek, is zij nu twee jaar verder. Er is veel gebeurd. Mascha en Gregor zijn inmiddels verloofd en hebben een nieuw huis (met tuin!) gekocht. Dit nieuwe boek Happy Love Life gaat volledig over de liefde en wat hier allemaal mee samenhangt. Openhartig deelt Mascha haar verhalen en levenslessen, over o.a. reizen, happy life, seks, samenwonen, financiën, ruzie, vrijheid, familie, lange relatie, vrienden, trouwen, elkaar door en door kennen, en nog veel meer!

Haar tip: “Vertrouwen is enorm belangrijk en elkaar loslaten ook. Laat ieder zijn ding doen en zorg er vooral voor dat je los van elkaar ook nog een leven hebt. Maar ook samen, blijf leuke dingen doen. Geniet!”

Ben je op zoek naar recensies over Happy Love Life van Mascha? Ze staan hier voor je op een rij!

Recensie over Happy Love Life op Mel’s Mirror;

Na een tijdje lezen kwam ik veel herhaling tegen qua verhalen en informatie waardoor ik regelmatig de aandacht verloor. Waar ik wel veel bij heb geleerd zijn o.a. de hoofdstukken samenwonen en routines. Dit komt waarschijnlijk ook doordat ik nu zelf in deze fase ben beland en het mij daarom meer aanspreekt. Ik kon er mijzelf echt in herkennen.

Recensie over Happy Love Life op Stefanie Schrijft;

Het boek is opgebouwd uit kleine hoofdstukken die je snel uitleest en welke vlot zijn geschreven. Er zit een lijn door het boek heen maar ieder hoofdstuk is los van elkaar te lezen. Ideaal als je eventjes wat wilt lezen maar niet helemaal in het verhaal hoeft te komen, net als het lezen van een blogpost.

Recensie over Happy Love Life op Hannie Sara;

Veel nieuwe dingen heb ik niet gelezen. Ik had veel persoonlijkere verhalen verwacht, dingen die we nooit zouden raden achter haar en nog nooit gedeeld waren. Natuurlijk staan er dingen in die ik niet wist, en dat is leuk om te lezen. Maar het grootste gedeelte is niks vernieuwends. Sommige hoofdstukken voelen een beetje aan als opvulling, die zijn dan ook kort. Ik had liever gehad dan er grotere hoofdstukken in hadden gezeten waardoor je wat beter doorleest.

Recensie over Happy Love Life op By Aranka;

Ik vind het een leuk boek voor als je onder de 20 bent, anders is het vrij vanzelfsprekend en als je een relatie hebt, heb je zelf deze wegen al uitgevonden. Het is leuk om het te lezen uit oogpunt van iemand anders, maar inhoudelijke lessen waar ik echt wat aan heb zitten er niet echt tussen. Ook voelde ik me tijdens het lezen echt te oud, terwijl ik pas 23 ben.

Heb jij Happy Love Life van Mascha gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter, en laat andere lezers weten of dit boek de moeite waard is!

Bolbuttonnieuw

ecibutton

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!