Mascha – Happy life

Mascha – Happy life

Tags:

 

HappyLife‘Over de liefde kan ik zo enorm veel vertellen. Ik heb al langer dan tien jaar een vaste relatie en ben daar gelukkig mee. Mijn tips? Vertrouwen is enorm belangrijk en elkaar loslaten ook. Laat ieder zijn ding doen en zorg er vooral voor dat je los van elkaar ook nog een leven hebt. Maar ook samen, blijf leuke dingen doen. Geniet!’

Maar ook over: school, uit huis gaan, carrière , geld, sparen, familie, vriendschap,
contact durven maken, feedback krijgen, happy zijn, ‘nee’ durven zeggen, hoe je over komt, en nog veel meer…

Ben jij op zoek naar een recensie van Happy life door Mascha? Ze staan hier voor je op een rij!

Marieke;

Het boek is één en al positiviteit. Precies zoals Mascha is, als ik de insiders moet geloven (en dat doe ik). Geniet van het leven. Houd je doel voor ogen. Maar blijf vooral met beide benen op de grond. Familie en vrienden zijn belangrijk; zorg goed voor ze. Je snapt: het past precies bij de instelling die ik zelf heb en ik heb het boek dan ook met een grote glimlach in één keer uit gelezen. Mascha slaat de spijker op z’n kop.

By Aranka;

Ik ben eigenlijk heel enthousiast over dit boek. Hoe kan het? Nou omdat ik heerlijk vind om over Mascha’s leven te lezen omdat ik haar al zo een tijd volg en de lessen die in het boek staan voor iedereen te begrijpen zijn en van toepassing zijn. Daardoor leest het heerlijk weg. Wel vind ik het jammer dat er nog behoorlijk wat stijlfoutjes in staan, foute spaties, komma’s en onvolledige woorden.

Lifesplash;

Doordat Mascha haar kennis van hulpverlening, wat ze heeft gestudeerd, ook veel naar voren brengt wordt het verhaal wat unieker. Ik moest dan ook heel erg lachen toen ze over G-schema’s begon. Iets wat ik zelf ook heb geleerd in therapie, haha! Het boek is ook een goede reminder om weer te genieten van de kleine dingen in het leven. De foto’s in het boek vond ik ook erg mooi. Ze gaven het boek net wat meer karakter. Mooie vormgeving. Ja, ik ben fan!

By Dagmar Valerie;

Mascha’s boek ‘Happy Life’ gaat verder dan beauty. Het boek vertelt in vlot geschreven verhalen over liefde, genieten, jezelf zijn en carrière. Maar ook neemt het moeilijkere onderwerpen onder de loep, waaronder ‘nee’ durven zeggen en wat erbij komt kijken als je uit huis gaat. Je leest in ‘Happy Life’ niet alleen de mooie kant van het leven, want Mascha deelt juist ook de moeilijkere momenten en combineert dit met haar ervaringen en kijk op situaties.

Een letter meer graag;

Het was een leuk boekje om te lezen en ik kan me goed voorstellen dat jongere meiden hier echt iets aan hebben. Zelf las ik het meer om de persoon die het geschreven heeft. Ik vind het knap hoe Mascha alles zo heeft opgebouwd en daar wil ik graag van leren.

Just Another Happy Day;

Het boek is denk ik wel vooral leuk voor de beautygloss lezeressen en ik denk dat het minder leuk is als je beautygloss en Mascha niet volgt of kent. Maar ik als trouwen beautygloss fan vond het boek echt geweldig! Mascha heeft me veel echt nuttige tips gegeven en ook heel erg geïnspireerd met een aantal stukjes.

Freelennse; ***½

Wat ik nog wel het meest waardeer aan dit boek – naast de foto’s, die zijn echt prachtig – is de eerlijkheid van Mascha. Ook thumbs up voor de pagina’s met ‘ik ben het waard’ en het verzoek om feedback achterin het boek. Ik vind het zonde om in mijn boeken te schrijven, dus ik zet het lekker online.

Heb jij Happy life door Mascha gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Week 21 - Bestseller top 15 | Ranking the Books - […] Lees de recensies […]
  2. Week 23 2014 - Bestseller top 15 | Ranking the Books - […] Lees de recensies […]

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!