M.P.O. Books – Cruise Control

M.P.O. Books – Cruise Control

Tags:

 

CruiseOp een zomeravond wordt er op recreatieterrein de Treekerpunt een homo doodgeschoten. De Amersfoortse rechercheur Gisella Markus krijgt de leiding over het onderzoek. Haar collega Niels Hanse raakt ervan overtuigd dat de dader een homohater is en dat hij opnieuw zal toeslaan. Markus zoekt de moordenaar vooral in de hoek van cruisende homo’s. Zelfs als iemand een tekst achterlaat waarmee hij lucht geeft aan zijn homohaat, blijft ze hetzelfde spoor volgen. Haar onderzoek komt echter geen stap verder. Dan, exact zes weken na de eerste moord, wordt er weer een homo doodgeschoten…

Ben jij op zoek naar recensies van Cruise control van M.P.O. Books? Ze staan hier voor je op een rij!

PerfecteBurenLeesclub;

Het is een goed opgebouwd verhaal en de plot blijft lange tijd een raadsel. Als ik dacht het te weten, bleek ik toch op het verkeerde been gezet. Het verhaal neemt naar het einde toe onverwachte wendingen en er komen nog meer personages bij. Het blijft dus opletten geblazen om goed te kunnen volgen.

ThrillerLezers;

Het is een geweldig mooi boek om te lezen, echt kippenvel momenten. Ik raad dit boek iedereen aan. De personages worden goed uitgewerkt, doordat de gevoelens goed worden beschreven. Je voelt je nauw betrokken bij de personages. Vanaf het begin is het spannend. De auteur weet de spanningsboog goed hoog te houden.  Het verhaal bevat verrassende elementen. Tja en dan het plot. Je denkt als lezer te weten wie deze gruwelijke moorden op zijn geweten heeft: nou dus niet! Wel had van mij het lettertype iets groter gemogen, zelf vind ik dat prettiger lezen maar dat is natuurlijk voor een ieder persoonlijk.

Bestel een boek bij Bol, en steun Ranking the Books!

NieuwsbladDeKaap;

‘Cruise control’ is de negende thriller van de succesvolle regioschrijver M.P.O. Books. Al zijn boeken spelen zich af op en rond de Utrechtse Heuvelrug. Het gebruik van herkenbare locaties maken zijn misdaadverhalen extra boeiend. De liefhebber kan in dat opzicht zijn hart ophalen met de nieuwste roman. De schutter slaat overal toe en talloze bekende plekjes komen voorbij. Om de lezer te helpen de plaatsen delict te vinden, bevat het boek ook schetsen van de locaties.

DeSpanningsblog;

Books verwacht dat het boek veel van zijn lezers zal ‘doen huiveren’. ”Dit is dan ook geen mooi boek, wel spannend en sensationeel.”

Heb jij Cruise control van M.P.O. Books gelezen? Laat dan nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!