Lucie Whitehouse – Een andere waarheid

Lucie Whitehouse – Een andere waarheid

Tags:

 

EenAndereWaarheidHannah wil onder geen beding worden als haar moeder: een verbitterde, gescheiden vrouw.

Maar als ze Mark ontmoet en een hartstochtelijke relatie met hem begint, zet ze alle bezwaren tegen een huwelijk opzij en trouwt met hem. Wanneer Mark op een dag niet thuiskomt van een zakenreis naar de VS, beginnen Hannahs angsten en twijfels te groeien. Waarom zeggen zijn collega’s dat hij in Parijs was voor zijn werk? Waarom is er geen registratie van hem in het hotel waar hij zei te verblijven? En wie is de mysterieuze vrouw die hem al wekenlang blijkt te bellen?

Hannah duikt dieper in het leven van haar man en ze wat ze ontdekt trekt alles in twijfel wat ze over hem dacht te weten. Is het dubbelleven dat hij leidt zijn manier om haar te beschermen, of is de waarheid nog duisterder dan ze kan vermoeden? Dubbelleven. Leugens.

bolbanner2

Ben jij op zoek naar een recensie van Een andere waarheid door Lucie Whitehouse? Ze staan hier voor je op een rij!

Recensie over Een andere waarheid op Hebban; ***

Whitehouse toont haar schrijverstalent met de diepgaande, realistische beschrijving van een gestoorde geest en het groeiend wantrouwen van de partner. Haar schrijfstijl is fris, zonder franjes en leest erg vlot. De ontknoping is niet echt spectaculair te noemen en eerder voorspelbaar.

Recensie over Een andere waarheid op Sprakeloos;

Een goed opgebouwd verhaal waarin de spanning alleen maar toeneemt. Hannah neemt je bij de hand als verteller en beschrijft hun verhaal vanaf de ontmoeting, op een mooie manier verweven in de tegenwoordige tijd zodat de perspectieven qua tijd niet los van elkaar staan maar je leesbeleving vloeiend doorloopt. Mooie beschrijvingen zodat het geheel perfect te visualiseren is en je gretig wil verder lezen.

Recensie over Een andere waarheid op Leestafel;

Een andere waarheid is precies het soort thriller dat ik graag lees. Al op de eerste bladzijde ging ik volledig in het verhaal op. Het zit ijzersterk in elkaar en bevat veel verhaalwendingen en een mooie spanningsboog. Elke ontdekking van Hannah leidt tot een nieuw vermoeden. Is de ongezonde achterdocht van haar moeder erfelijk of houdt Mark iets voor Hannah verborgen?

Heb jij Een andere waarheid door Lucie Whitehouse gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!