Lisette Jonkman – Verslingerd

Tags:

 

verslingerdHumoristische roman over een beautyblogger, een huis vol nerds en échte liefde.

Het studentenleven gaat niet over rozen. Lucys relatie met Kikker staat onder druk, omdat hij een duet gaat opnemen met de beroemde zangeres Laura. Maar is haar interesse alleen zakelijk? Ondertussen kampt Lucy met een lichte social media-verslaving en eist haar populaire beautyblog steeds meer tijd en verantwoordelijkheid op. Om de chaos compleet te maken vragen haar vrienden en familie ook nog aandacht met hun problemen. Het wordt hoog tijd om prioriteiten te stellen. Wat is nu eigenlijk écht belangrijk in het leven?

Lisette Jonkman (1988) is de auteur van de vrolijke romans Glazuur en Verkikkerd. Verslingerd is haar derde roman. Lisette verhuist vaak, maar gelukkig kan schrijven overal. De enige constanten in haar dagelijks leven zijn haar vriend Laurens en haar konijnen Guus en Whopper.

Ben je op zoek naar recensies over Verslingerd van Lisette Jonkman? Ze staan hier voor je op een rij!

Muy Maaike; *****

Lisette lijkt patent te hebben op het verzinnen van de meest grappige en gevatte vergelijking voor eigenlijk alles. Ik heb meerdere keren hardop gelachen (gelukkig was ik alleen thuis) en zelfs bij het meest droevige stukje wist ze een kleine glimlach op mijn gezicht te toveren.

Books&Kisses; ****

Verslingerd was weer een heerlijke chicklit van Nederlandse bodem die je in een ruk uitleest. Lucy, de hoofdpersoon, vind ik helemaal geweldig. Ze wil zo veel mogelijk doen in zo weinig mogelijk tijd, staat voor iedereen klaar, begaat regelmatig blunders en heeft jaloerse trekken. Hierdoor heeft Lisette Jonkman ervoor gezorgd dat ik me gemakkelijk in haar kon verplaatsen.

Studenten.net;

Het leven van Lucy en haar vrienden is erg vermakelijk, maar de overdosis aan drama maakt het verhaal wel wat ongeloofwaardig. Gelukkig maakt de schrijfstijl van Lisette eigenlijk alles goed. Ze weet me wederom 397 pagina’s te boeien met haar verhaal vol studentenhumor en flauwe grappen.

Booklover; ****½

Wat kan Lisette toch ontzettend goed schrijven! Na verkikkerd was ik helemaal verliefd op het verhaal van Lucy en Kikker. Zo herkenbaar soms! Dat ik niet kon wachten om verder te lezen over Lucy en de nerds en hun studentenleventje.  Het boek liet mij weer huilen van het lachen, maar Lisette laat zien dat ze zelf een serieus onderwerp goed kan overbrengen.

Een letter meer graag;

Verslingerd is met veel liefde en ook weer een goed gevoel voor humor geschreven. Meerdere malen betrapte ik mezelf erop dat ik zat te grinniken. Lisettes schrijfstijl heeft me al zo vaak verbaasd en ook dit keer was ik vaak onder de indruk van hoe ze bepaalde gebeurtenissen omschreef of hoe ze een ieder genoemd iets herhaalde.

Adorable books; *****

Ik blijf erbij: Lisette is de koningin van de Nederlandse chicklit. Met Verslingerd heeft ze dat maar weer eens dubbel en dwars bewezen. Het boek heb je in no-time uit en ik kan je verzekeren: je gaat van de karakters in het boek houden. Net zoals ik van Lisette hou met haar geweldige en hilarische schrijfstijl.

Book babbles; ****

Dit boek bewijst dan ook maar dat Lisette niet alleen hilarisch kan schrijven, maar de lezer ook diep in de ziel kan raken. Dat ze de balans tussen humor en drama kan maken en de lezer daarmee helemaal in kan pakken. Daar krijgt ze van mij bij deze echt een enorm groot compliment voor!

Rachel leest; ****½

‘Verslingerd’ is zo’n boek waarbij je bij elke letter blijft genieten en hoe meer je leest hoe vrolijker je wordt. Elke bladzijde vloog aan mijn neus voorbij. De personages sluit je in je hart wanneer je aan dit verhaal begint. Elke personage is goed uitgedacht. Zo heeft iedereen een unieke bijnaam en de karaktereigenschappen zijn voor iedereen heel verschillend, maar toch vullen de personages elkaar goed aan.

Craving Pages;

Wat ik toch wel het allerleukst vind aan dit boek, is het feit dat het leest alsof je naar een geweldige sitcom zit te kijken. Lucy rolt van de ene hilarische situatie in de andere, wat enkel wordt afgewisseld met een gezonde dosis drama tussendoor -just the way I like it.

Live, love and books; *****

Natuurlijk ben ik er zo snel mogelijk in begonnen en gelijk wist ik al: Verkikkerd was goed maar dit boek word nog beter! Waarom? Omdat alles wat een goed boek moet hebben in dit boek zit. Ik heb het, met een lach en een traan gelezen! Het was zelfs zo erg dat ik af en toe heel gek aangekeken werd door de mensen in mijn omgeving.

Heb jij Verslingerd van Lisette Jonkman gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!