Linda Jansma – Vrij spel

Linda Jansma – Vrij spel

Tags:

 

VrijSpelAls haar vader een zeventienjarige jongen doodschiet, komt Emma’s leven in gevaar.

Op een mistige ochtend in oktober schiet de vader van Emma, politieagent Nick Overmars, een zeventienjarige jongen dood. Volgens hem was de jongen gewapend, maar het wapen wordt niet gevonden. Bovendien blijkt dat Nick nog een andere, heel persoonlijke, reden had om te schieten.

Al snel merkt Emma wat voor impact de schietpartij heeft als vrienden van de jongen op wraak zinnen en haar leven tot een hel maken.

Ben jij op zoek naar een recensie van Vrij spel door Linda Jansma? Ze staan hier voor je op een rij!

Hebban; *****

Linda Jansma weet haar verhalen iedere keer weer zo te schrijven dat je het gevoel hebt dat dit werkelijk gebeurd is. Het verhaal wordt op een manier geschreven waardoor je het gevoel hebt dat je er zelf midden in zit en dat je dus meemaakt wat de hoofdpersonen meemaken. Dit maakt dat dit verhaal goed binnen komt en je weet te raken.

Leesclub Perfecte Buren; ****

Al met al is dit weer een meer dan goed boek. Het boek leest lekker weg, de plot zit goed in elkaar en de personages zijn goed uitgewerkt. Het geeft een uiterst heldere en daardoor soms pijnlijke blik op een zeer maatschappelijk probleem. Zoals alle boeken van Linda Jansma was dit ook weer een heerlijk verhaal dat gemiddeld absoluut vier dikke sterren waard is.

Bestel een boek bij Bol en steun Ranking the Books!

Wie schrijft blijft; ****

De plot is spannend, maar was deels niet onverwachts voor mij. Vanaf het begin wist ik dat bepaalde informatie terug zou komen aan het einde. En dat was ook zo. Teleurstellend? Nee, want als een schrijfster het voor elkaar krijgt dat ik de spanning in mijn eigen lijf voel, dan heeft zij gewoon prima werk afgeleverd. En dat was het geval bij de laatste bladzijdes van dit boek, ik voelde de spanning in mijn buik knijpen. Missie geslaagd!

Lees dan!; ****

Het boek gaat vrij gedetailleerd in op schokkende gebeurtenissen. Door die gedetailleerde beschrijvingen was het boek erg beeldend en heeft het veel indruk op mij gemaakt. Ik kreeg het er koud van. Erg heftig! Ik denk niet dat ik het snel weer uit mijn hoofd kan zetten.

Heb jij Vrij spel door Linda Jansma gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!