Linda Jansma – Judaskus

Linda Jansma – Judaskus

Tags:

 

judaskus Twee gezinnen, Eén ongeluk, Wat is de link?

Barbara en Marcus van Brederoo wonen met hun twee dochters in een dorpje in Friesland, waar Marcus een huisartsenpraktijk heeft.

Wanneer Barbara wordt lastiggevallen door een onbekende man, die het niet alleen op haar, maar ook op haar kinderen heeft voorzien, gaat ze de confrontatie aan.

Maar dan lijkt het erop dat Marcus er meer vanaf weet…

Bolbuttonnieuw

Recensie over Judaskus op VrouwenThrillers; *****

Verschillende onderwerpen komen aan bod in Judaskus, bijvoorbeeld de relatie tussen stiefmoeder en stiefdochter, puberproblemen, liefde, complot, geheimen. Langzaam vallen alle puzzelstukjes op hun plaats en komen de drie verhaallijnen bij elkaar. Als laatste knalt Jansma er nog een verrassend slot tegenaan.

Recensie over Judaskus op Hebban; ****

Judaskus is vanaf het begin een boeiend boek. De personages worden goed weergegeven. Het zijn gewone mensen, die je zo tegen kunt komen. Dat maakt het des te intrigerender als duistere geheimen naar boven komen. Tot ze op het eind de lezer zelfs nog met een zeer verrassende wending tot op het bot weet te schokken. Over een judaskus gesproken…

Recensie over Judaskus op Tzum;

De slechterik snauwt de hele tijd, de vrouwen glimlachen wat af en fronsen met de wenkbrauwen, als er tranen vloeien, dan zijn ze uit onmacht. Ik heb nog nooit zo’n stortvloed aan clichés gelezen als in dit boek. Als het nu nog een spannend boek was, dan vloog je er doorheen. Dit is echt een crime om te lezen.

Recensie over Judaskus op The Book Girl; ****½

Stukje bij beetje kom je erachter wat er destijds gebeurt is. Elk hoofdstuk wisselt van hoofdpersoon, waardoor je ieder persoonlijk leert kennen en weet wat er in hen omgaat. Vooral Barbara (ik-vorm) leer je als personage goed kennen. Wederom eindigt dit boek met een plot dat ik niet aan had zien komen.
Recensie over Judaskus opThrillerLezers; *****

Op het eind knalt het vuurwerk in het boek. Linda geeft je een plot. Ik was verbaasd, want dit had ik niet verwacht. Mijn walging voor een personage groeit met de minuut. Dit verhaal grijpt je naar de keel en op een gegeven moment vallen de puzzelstukjes in elkaar. Het wordt duidelijk wat de link is tussen twee gezinnen.

Recensie over Judaskus op Connie’s Boekenblog; ***

De verhaallijnen komen steeds meer samen waarbij er wat mij betreft net iets te veel toevalligheden zijn. Het boek leest prettig en vlot en roept zeker in de start veel vragen en nieuwsgierigheid op. Maar de spanning was niet echt voelbaar, als lezer zat ik niet op het puntje van mijn stoel en werd ik zeker niet meegesleept in het verhaal.

Recensie over Judaskus op ThrillZone; *****

udaskus is een regelrechte topper. Zo bulkt het verhaal van onderhuidse spanning die de lezer op het puntje van de stoel zal houden. Daarnaast is de schrijfstijl van Jansma uitstekend. Judaskus leest makkelijk weg, is snel geschreven en heeft ook nog eens korte hoofdstukken.

Recensie over Judaskus op Mustreads Or Not; ****½

Met Judaskus heeft Linda zich weer overtroffen het is een goed opgebouwde psychologische thriller welke je gelezen moet hebben. Dus ja een Mustread eerste klas. Ik wacht nu al met smart op het volgende boek van Linda. Er zit wel een minpuntje aan dit boek, het is binnen een dag uit, stoppen was echt geen optie.

Recensie over Judaskus op Chicklit; *****

En wat heb ik genoten van Judas kus, persoonlijk vond ik het een van de betere thrillers van Jansma. Vooral de opbouw van het boek is erg sterk: precies op de juiste momenten wordt er van perspectief gewisseld of wordt er een extra tipje van de sluier opgelicht. Hierdoor kom je steeds een stapje dichter bij de waarheid en blijft de spanning en het mysterie optimaal.

Recensie over Judaskus op Boekenbeschrijfster;

Het verhaal is spannend, boeit van het begin tot het einde en kent enkele verrassende wendingen. Zonder iets te gaan verklappen, zal je niet alles wat er tijdens het verhaal gebeurt van tevoren zien aankomen. Dat is altijd prettig bij een boek.

Heb jij Judaskus door Linda Jansma gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!