L. S. Hilton – Maestra

L. S. Hilton – Maestra

Tags:

 

maestraJudith Rashleigh werkt overdag als assistent in een gerenommeerd Londens veilinghuis en om rond te kunnen komen is ze ‘s nachts hostess in een chique club in de West End-buurt. Als ze een vervalsing ontdekt, wordt ze bij het veilinghuis ontslagen en vlucht ze met een welwillende en rijke klant van de nachtclub naar de Franse Rivièra. Als ze daar, zich lavend tussen de rich and famous, op de fraudezaak stuit die haar uit Londen heeft doen vluchten, zint ze op zoete wraak…

Ben je op zoek naar recensies over Maestra van L. S. Hilton? Ze staan hier voor je op een rij!

bolbanner2

Recensie over Maestra op De Morgen; ****

Romans die voorbestemd lijken te zijn om een nietsontziende hype te worden, zijn doorgaans de beste niet, zeker niet als de omschrijving ‘erotische thriller’ erop van toepassing is. De kwaliteit van L.S. Hiltons Maestra mag bijgevolg hoogst uitzonderlijk heten.

Recensie over Maestra op Hebban;

Maestra is met recht een thriller die van het gebaande pad durft af te gaan. Slijt de gemiddelde thrillerdebutant het spoor van ouderwets speurwerk door rechercheurs nog verder uit, Hilton gooit het over een geheel andere boeg door een intrigerend personage neer te zetten. Judith heeft meerdere gezichten die ze akelig goed verborgen kan houden maar zodra de eerste gevoelens van woede door haar lichaam gieren, maakt de lezer kennis met een ijzingwekkend personage.

Recensie over Maestra op Volkskrant.nl; ***

De glamourgezelschappen waarbij Judith zich voegt, zijn ergerniswekkend ongeëmancipeerd. Mannen hebben macht, status, geld en bijpassende beroepen. Vrouwen zijn knappe, inwisselbare handophouders. Ze pikhappen zich een weg naar boven en gaan tussen die bedrijven door lekker winkelen.

Recensie over Maestra op Lees dan; **

De cover van het boek beloofde me: “De meest zinderende thriller die je dit jaar zult lezen.” Dat gevoel heb ik helaas niet na het lezen van Maestra. 
Het duurde, na een veelbelovende proloog, heel lang voordat ik überhaupt het gevoel had in een thriller bezig te zijn. Ik vond het in de eerste instantie meer een roman. Dat idee heb ik in de loop van het verhaal wel bij kunnen stellen.

Recensie over Maestra op Banger Sisters;

Maestra boeit vanaf de eerste zin en de prachtige spanningsboog is met groot gevoel voor vakmanschap langzaam opgevoerd. Daarnaast wordt de lezer ademloos door de (voor mij en ik neem aan voor de meeste mensen onbekende) decadente jet-set wereld geloodst, mag de lezer een blik werpen op de interessante en verbazingwekkende wereld in en rondom de kunst, bent u getuige van de metamorfose van Judith die van een bedeesde jonge vrouw verandert in een ijzingwekkende op wraakbeluste furie die haar briljante brein meedogenloos weet te gebruiken om alles en iedereen die haar ellende heeft berokkend uit te schakelen.

Heb jij Maestra van L. S. Hilton gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter, zodat andere lezers weten of dit boek de moeite waard is!

 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!