Julia Keller – Onder water

Julia Keller – Onder water

Tags:

 

OnderWaterJKIn ‘Onder water’ keert de lezer terug naar Acker’s Gap, het gehucht waar de lezers van ‘Onderhuids’openbaar aanklager Bell Elkins leerden kennen.

Telefoontjes op de vroege morgen zijn zelden goed nieuws, dus wanneer openbaar aanklager Bell Elkins gebeld wordt, weet ze al dat ze iets onaangenaams te horen gaat krijgen. Het lichaam van de zestienjarige Lucinda Trimble is gevonden op de bodem van de rivier. Het meisje was al dood voordat ze in het water gedumpt werd.

De zaak komt voor Bell op een lastig moment: haar dochter heeft besloten bij haar vader te gaan wonen; haar beste vriend, sheriff Nick Fogelsong, gedraagt zich de laatste tijd vreemd en een figuur uit het verleden duikt plotseling op zonder dat ze precies weet waarom.

Op zoek naar de waarheid, zowel over Lucinda als over haar eigen relaties, begeeft Bell zich uiteindelijk op een hellend vlak waarbij haar eigen leven in gevaar dreigt te komen.

Ben jij op zoek naar een recensie van Onder water door Julia Keller? Ze staan hier voor je op een rij!

bolbanner2

Recensie over Onder water op Hebban; ***

Keller heeft zich deze keer niet beperkt tot plaatselijke criminaliteit, maar tevens een externe verhaallijn naar Acker’s Gap gehaald. Jammer, want de charme van Onderhuids zit juist in het kleinschalige, de ons-kent-onssfeer, waarbinnen je het toch soms volledig mis kunt hebben. Om met Bell te spreken:

Recensie over Onder water op Mustreads Or Not; ****

De spanning is goed opgebouwd door Keller en vooral de meerdere onverwachte gebeurtenissen maken dat je geboeid blijft tot het laatste hoofdstuk. Dat Julia Keller een fijne schrijfstijl heeft, de spanning goed kan opbouwen is na Onder Water gelezen te hebben een feit.

Recensie over Onder water op Sprakeloos;

Haar poëtische schrijfstijl met adembenemende omschrijvingen van situaties en natuur, de grootse manier van vertellen zullen je bij de lurven pakken en je keer op keer zinnen laten herlezen …. niet omdat je het niet snapt maar gewoon omdat de zinnen zo mooi zijn dat ze je stinkend jaloers maakt op haar kunde of beter gezegd schrijfkunst.

Heb jij Onder water door Julia Keller gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!