Jojo Moyes – Een leven na jou

Jojo Moyes – Een leven na jou

Tags:

 

EenLevenNaJouJojo Moyes, de auteur van de hit ‘ Voor jou’ (Me Before You) schreef ‘Een leven na jou’ (After You).

Na zes heftige maanden met Will geleefd te hebben, is Lou Clark is niet langer een doorsneepersoon met een doorsneeleven. Maar als een bizar ongeluk haar dwingt terug bij haar familie in te trekken, heeft ze het gevoel dat ze weer net zo vastgeroest zit als vóór Will haar wereld overhoop haalde. In een poging zichzelf te dwingen uit haar veilige wereldje te stappen, meldt ze zich aan voor een groepscursus rouwverwerking. Haar medecursisten – vooral de aantrekkelijke Sam – helpen haar een nieuw perspectief te vinden.

Tot iemand uit Wills verleden haar leven binnen stormt en opnieuw alles anders blijkt dan ze dacht. Kan Lou zich opnieuw uitvinden terwijl het lijkt of de hele wereld zijn best doet om haarzelf, haar familie en Wills familie vast te houden in het verleden?

Me Before You (het verhaal wordt vergeleken met Intouchables) wordt verfilmd met in de hoofdrol Emilia Clarke (Game of Thrones) in de hoofdrol.

bolbanner

Ben jij op zoek naar een recensie van Een leven na jou door Jojo Moyes? Ze staan hier voor je op een rij!

Recensie over Een leven na jou op Passie voor Boeken; *****

Vanuit het perspectief van Louisa wordt je als lezer meegevoerd in een fantastisch verhaal dat met veel vaart verteld wordt. Er is geen moment dat het inzakt of langdradig wordt, vanaf de allereerste tot aan de allerlaatste bladzijde boeiend en aandacht behoudend. Jojo Moyes heeft een schrijfstijl waardoor je als het ware vastgeplakt wordt aan het boek.

Recensie over Een leven na jou op By Dagmar Valerie;

Ge-wel-dig, wat een pareltje! Extra langzaam geprobeerd te lezen, omdat Louisa voelde als een lieve vriendin waar ik geen afscheid van kon nemen. Hartverwarmend, ontroerend en propvol liefde! ‘Een leven na jou’ was mijn eerste boek van 2016 en het wordt héél lastig om deze te overtreffen!

Recensie over Een leven na jou op Tessa Heitmeijer;

Moyes heeft Voor jou wellicht niet weten te evenaren, maar gelukkig was dat de opzet ook niet. In plaats daarvan heeft ze haar fans een mooi vervolg gegeven en Louisa opnieuw laten schitteren. Het open einde sluit daarnaast een vervolg op dit vervolg niet uit.

Recensie over Een leven na jou op Lees dan; ****

Een leven na jou vond ik, net als Voor Jou een erg mooi boek. Soms emotioneel, soms grappig, altijd realistisch.
De familie van Louisa speelt wederom een belangrijke rol. Rouwverwerking is een belangrijk thema. Dat klinkt zwaar, maar gelukkig zijn er ook genoeg lichtpuntjes om het lezen ontspannen te houden.

Recensie over Een leven na jou op Het leven van Naomi;

Ik vind “een leven na jou” echt een boek waar je goed voor moet gaan zitten en wat je vooral niet te vaak weg moet leggen. Al met al: leuk? Nee. Mooi? Absoluut prachtig. Wanneer je van romantische liefdesverhalen houdt is “een leven na jou” zeker een aanrader om te lezen!

Heb jij Een leven na jou door Jojo Moyes gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!