John Sandford – Galgenveld

John Sandford – Galgenveld

Tags:

 

GalgenveldOp een mooie zomeravond heeft Layton Carlson jr. uit Red Wing, Minnesota eindelijk eens geluk. Hij heeft de perfecte plek gevonden om alleen te zijn met zijn vriendinnetje: een afgelegen boerderij midden tussen de maisvelden. Er is maar één probleem: de stank. Die is verschrikkelijk.

Layton belt de lokale sheriff, en als die op onderzoek uitgaat vindt hij een lijk in een watertank. En nog een, en nog een…Tegen de tijd dat Lucas Davenport ter plaatse is, heeft de politie vijftien lichamen gevonden. En het einde is nog niet in zicht.

De slachtoffers blijken te zijn vermoord over een jarenlange periode. Elke zomer één moord, met de regelmaat van de klok. Hoe kon dit gebeuren zonder dat iemand het ooit merkte?

Eén ding is zeker: de moordenaar woont vlakbij. Het is waarschijnlijk iemand die ze elke dag tegenkomen…

Ben jij op zoek naar een recensie van Galgenveld door John Sandford? Ze staan hier voor je op een rij!

bolbanner2

Recensie over Galgenveld op Undercover Network; ****

Galgenveld is een heerlijk spannende thriller die je in één ruk uit wil lezen. Met zijn vlotte schrijfstijl en dit interessante verhaal weet John Sandford zeker weer te boeien. Dat we zowel Lucas Davenport en zijn team volgen, als ook de moordenaar zorgt net voor een tikkeltje extra spanning.

Recensie over Galgenveld op Hebban; **

John Sandford lust wel pap van dodelijke slachtoffers, want er vallen er nog meer ten tijde van het onderzoek, ook de bij-verhaallijnen eisen hun aandeel op. Te veel van het goede, voor zover je in dezen überhaupt van goed kunt spreken.

Recensie over Galgenveld op ThrillZone; ***½

De spanning moet in Galgenveld overigens niet komen van de vraag wie de dader is. Want Sandford is daarin duidelijk; al in het begin van het boek wordt de lezer de dader voorgeschoteld. Het risico dat de Amerikaan hiermee loopt, is dat de spanning hiermee ook direct vervlogen is. Maar door de invalshoek van Davenport en consorten én die van de moordenaar naast elkaar te gebruiken, bevindt de lezer zich al snel in een soort kat-en-muis spel.

Heb jij Galgenveld door John Sandford gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!