Jill Mansell – Lang leve de liefde

Jill Mansell – Lang leve de liefde

Tags:

 

LangLeveDeLiefdeOp de ochtend van haar vijfentwintigste verjaardag maakt Lily Harper de allerlaatste brief open van haar geliefde moeder, die stierf toen Lily acht was. Tot haar verrassing staat er meer in over haar moeders eerste en enige echte liefde.

Die dag ontmoet Lily ook de acteur Eddie Tessler. Lily is stiekem wel gevleid dat Eddie haar zo geweldig vindt, en ze voelt de vlinders fladderen. Maar waarom vindt ze het dan zo belangrijk wat Dan, haar grappige, stoere, knappe jeugdvriend, die altijd voor haar klaarstaat, ervan vindt?

Lang leve de liefde is de nieuwe roman van Jill Mansell, auteur van bestsellers als Je bent geweldig en Rozengeur en zonneschijn. Het is een heerlijk romantisch verhaal, vol humor, over liefde, verlies en hoe niets voor altijd verborgen kan blijven. Perfect voor lezers van Erica James en Jojo Moyes.

bolbanner2

Ben jij op zoek naar een recensie van Lang leve de liefde door Jill Mansell? We hebben er een voor je kunnen vinden!

Recensie over Lang leve de liefde op Chicklit; ****

Lang leve de liefde is misschien iets te vol is en verrassende plotwendingen mogen dan ver te zoeken zijn, Mansell doet wat we van haar gewend zijn. Vanaf de eerste pagina voert ze je mee naar Stanton Langley, waar je met veel plezier verblijft tot de laatste punt.

Heb jij Lang leve de liefde door Jill Mansell gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!