Jessica Ruston – Je loog tegen mij

Jessica Ruston – Je loog tegen mij

Tags:

 

jeloogtegenmijKlara Mortimer heeft haar moeder nooit echt gekend. Het voormalige model verliet haar dochter toen ze zes jaar was.

Alles wat Klara weet, is een handvol verhalen van haar vader. Dat haar moeder is verdwenen, heeft ze lang geleden een plekje kunnen geven.

Dan ontvangt Klara een briefje en een sleutel. Die leiden haar naar een garage vol spullen uit haar moeders verleden, zoals het dagboek dat ze bijhield. Klara leert daaruit een vrouw kennen die totaal niet overeenkomt met wat haar vader haar heeft verteld.

Sterker nog, het roept de vraag op wat er eigenlijk echt is gebeurd.

Ben jij op zoek naar een recensie van Je loog tegen mij door Jessica Ruston? Ze staan hier voor je op een rij!

bolbanner2

Recensie over Je loog tegen mij op VrouwenThrillers; ***

De schrijfstijl van Jessica Ruston leest prettig, ze rondt het verhaal mooi af en laat je meeleven met de hoofdpersonen. Het had van mij nog iets pittiger gemogen. Dan was Je loog tegen mij een vrouwenthriller geweest.

Recensie over Je loog tegen mij op Hebban; ***

Je wordt het verhaal ingezogen en piekert met Klara mee. Door de vrij eenvoudige, toegankelijke schrijfwijze, zowel in Klara’s woorden als in de dagboekfragmenten, kun je vlot doorlezen, en voordat je het weet heb je in één ruk ruim 360 pagina’s gelezen.

Recensie over Je loog tegen mij op Chicklit; *****

Je Loog Tegen Mij is een echte pageturner. Het heeft een sterk en spannend verhaal, intrigerende personages en een bijzondere schrijfstijl. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je als lezer meeleeft met de hoofdpersonen en het boek niet meer wilt wegleggen tot je zelf het hele verhaal hebt ontrafeld.

Recensie over Je loog tegen mij op De boekentrommel; ***

De kracht van het boek is de mysterie in zijn eenvoud. Het verhaal blijft je intrigeren. Wat is er nou gebeurd met Sadie en waarom? De bestempeling literaire thriller is naar mijn mening nogal overschat. Ik mis de heuse thriller aspecten, de spanning, het gevoel van angst en realiteit.

Recensie over Je loog tegen mij op Mijn Boekenblog; ****

De personages zijn helder en overtuigend uitgewerkt. In een mooie schrijfstijl geeft Jessica Ruston hen voldoende diepgang om levensechte mensen van hen te maken. Vooral de gedachten en gevoelens van Klara worden met veel gevoel verwoord. De vele sfeertekeningen zijn beeldend. Zo is er een mooie roman ontstaan die aangenaam leest.

Recensie over Je loog tegen mij op Thrillerlezers; **½

Jessica Ruston heeft inmiddels vier boeken op haar naam staan. Alleen deze is vertaald naar het Nederlands. Bij het lezen van het eerste gedeelte moest ik me er aardig doorheen worstelen. Je leest voor mijn gevoel gewoon een roman, zelfs geen spanning, terwijl je echt wel iets zou kunnen verwachten.
Recensie over Je loog tegen mij op BadRepublic;
Uiteindelijk schreef Jessica Ruston een verhaal over liefde, leugens, obsessie en verlies dat zeker niet voorspelbaar is en erg vlot leest. Als je genoeg geduld opbrengt om het trage begin te overbruggen en te wachten tot het verhaal je in zijn greep krijgt, is deze psychologische roman een aanrader.

Heb jij Je loog tegen mij door Jessica Ruston gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!