Jasinda Wilder – Ik verdrink in jou

Jasinda Wilder – Ik verdrink in jou

Tags:

 

IkVerdrinkInJouDe zestienjarige Nell Hawthorne heeft verkering met Kyle Calloway, die ze al haar hele leven kent. Als Kyle overlijdt, stort haar wereld in. Op de begrafenis ontmoet ze Kyles oudere broer, Colton.

Jaren later komen ze elkaar in New York weer tegen. Colton merkt dat Nell de dood van zijn broer nooit heeft verwerkt. Ze wordt verteerd door angst en schuldgevoelens. Hij beseft dat het geen goed idee is om iets met haar te beginnen, maar het gebeurt toch.

Beiden moeten pijn en demonen uit het verleden zien te overwinnen.

bolbanner

Ben jij op zoek naar een recensie van Ik verdrink in jou door Jasinda Wilder? Ze staan hier voor je op een rij!

Hebban; *****

Uiteindelijk is Ik verdrink in jou het ultieme liefdesverhaal. Voorspoed, ramp en uiteindelijk weer voorspoed. Dat het goed afloopt, kun je natuurlijk op je vingers natellen. Dat is niet erg, zeker niet. Want je gunt Nelly en Colton alle liefde van de wereld. Gedurende het boek zijn ze vrienden van je geworden. Vrienden die je steunt door dik en dun.

Leave No Story Behind; ***

Ik verdrink in jou vond ik echt een interessant verhaal en ik ben enorm benieuwd naar wat Jasinda Wilder in petto heeft voor de volgende delen uit de serie. Het verhaal zelf verdient dan ook met gemak vier sterren, maar ik moet de beoordeling van mijzelf écht omlaag gooien aangezien ik door de vertaling minder van het boek heb kunnen genieten.

Chicklit; ****

Wilder’s schrijfstijl is prettig en leest vlot. Af en toe, en dan voornamelijk in het begin, voelen de dialogen wat geforceerd aan. Dat wordt echter ruimschoots goedgemaakt door de prachtige woordkeuze van Wilder bij beschrijvingen en gedachten van de personages. Meerdere malen heb ik een passage nog een keer gelezen omdat ik het zo mooi vond.

Heb jij Ik verdrink in jou door Jasinda Wilder gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!