Jane Casey – Na de brand

Jane Casey – Na de brand

Tags:

 

NaDeBrandNa een grote brand in een flatgebouw in Londen worden Maeve Kerrigan en haar collega’s opgeroepen. De zaak ligt gevoelig – niet vanwege het feit dat de brand was aangestoken of omdat meerdere bewoners om het leven zijn gekomen, maar vanwege het lichaam dat gevonden is op het parkeerterrein direct naast het gebouw.

Het lijkt erop dat politicus Geoff Armstrong werd verrast door de brand en in paniek uit het gebouw is gesprongen. Maar waarom was deze rechtse politicus eigenlijk aanwezig in het verpauperde Maudling Estate? Terwijl Maeve en haar collega Derwent de zwaargehavende flat doorzoeken, stuiten ze op een geheime wereld op de elfde verdieping, waar iedereen wel iets te verbergen had…

De spannende Maeve Kerrigan-serie (waarvan de delen los van elkaar te lezen zijn) kenmerkt zich door sterke personages en intrigerende zaken. Lees ‘Na de brand’ en raak verslaafd!

Ben jij op zoek naar een recensie van Na de brand door Jane Casey? Ze staan hier voor je op een rij!

bolbanner2

Recensie over Na de brand op Hebban; ***

Het idee achter het verhaal is goed, maar in de uitwerking mist het de nodige scherpte en stevigheid om een topthriller kunnen worden. De fraaie schrijfstijl van Jane Casey doet daar niets aan af. Als het verhaal echt op stoom komt, is het kwaad eigenlijk al geschied. De ontknoping is boeiend maar als het boek uit is, bekruipt je toch een onbevredigend gevoel.

Recensie over Na de brand op De scriptor; ***

De aanloop is te lang, het geheel mag compacter, de spanningsboog is te slap, de scènes missen vaak een dwingende kracht. Dat heeft deels te maken met de eindeloze dialogen die bovendien niet vrij zijn van clichés en vaak geforceerd aandoen. Hoe hard een schrijfster haar best doet mag de lezer niet merken.

Heb jij Na de brand door Jane Casey gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!