Hugh Howey – Zand

Hugh Howey – Zand

Tags:

 

zandDe oude wereld ligt begraven onder een diepe laag zand.

Duinstad Springston wordt afgeschermd door een grote muur, maar niemand weet wat zich achter die muur bevindt. In een gevaarlijke wereld met meer criminelen dan water proberen vier broers en zussen zich staande te houden.

Palmer is vastbesloten zich te bewijzen. In een wereld omgeven door zand, kan dat maar op een manier: het levensgevaarlijke zandduiken. Palmer staat op het punt een hele gevaarlijke duik te doen, in de hoop kostbaarheden uit de oude wereld uit het zand te kunnen halen.

Wat hij niet weet, is dat diep onder het zand de waarheid ligt. Een waarheid die de wereld op haar kop zal zetten.

Ben jij op zoek naar een recensie van Zand door Hugh Howey? Ze staan hier voor je op een rij!

bolbanner2

Recensie over Zand op Hebban; ***

Zand biedt een intrigerende blik op een wereld die intern consistent is en bovendien een fascinerende kijk geeft op de manier waarop mensen overleven in bijzondere omstandigheden. Gaandeweg het verhaal trekt Howey de lezer daardoor steeds meer het verhaal binnen, zonder dat je ooit twijfelt aan zijn wereld. Omdat hij wel heel veel aandacht besteedt aan de leuke details, heeft het boek helaas een wat trage opstart.

Recensie over Zand op Chicklit; ****

Met Zand bedient Howey bijna elke lezer. De actiezoekende jongens komen aan hun trekken, maar ook de lezer die op zoek is naar wat diepgaands, kan in Zand voldoening vinden. Zand is een plaatsje in je boekenkast meer dan waard!

Recensie over Zand op FantasyWereld: ***

Hugh Howey heeft een origineel idee gebruikt voor de wereld van Zand, maar weet het niet helemaal tot leven te brengen. Er zijn meerdere verhaallijnen waarbij het persoonlijke familieverhaal het beste uitgewerkt is. Het boek weet het ene moment enorm te boeien om een ander moment weer in te zakken. Er gebeurt eigenlijk te veel en er wordt te weinig uitgewerkt.

Recensie over Zand op Leestafel;

Zand bestaat uit vijf verhaaldelen die eerder – in het Engels – los van elkaar zijn verschenen. Het is een fascinerend verhaal over overleven en over een onbekende factor die de wanhoop van het woestijnvolk moedwillig in stand houdt. De vechtlust van de hoofdpersonages en de nieuwsgierigheid naar wat komen ging, zorgden ervoor dat het verhaal me niet meer losliet.

Heb jij Zand door Hugh Howey gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!