Guillaume Musso – Central Park

Guillaume Musso – Central Park

Tags:

 

CentralParkDe Parijse rechercheur Alice Schafer en de Amerikaanse Gabriel Keyne worden wakker op een bankje in Central Park, aan elkaar geketend met handboeien.

De twee kennen elkaar niet en weten niet hoe ze hier terechtgekomen zijn. Het laatste wat Alice zich herinnert is dat ze de avond ervoor met haar vriendinnen uit ging in Parijs en het laatste wat Gabriel nog weet is dat hij pianospeelde in een club in Dublin. Nu heeft Alice een vreemd wapen in de binnenzak van haar jas en bloed op haar shirt.

Onmogelijk? En toch…

bolbanner2

Ben jij op zoek naar een recensie van Central Park door Guillaume Musso? Ze staan hier voor je op een rij!

Recensie over Central Park op Passie voor Boeken; ****

Een verhaal waarvan ik eerst dacht, is dit het nou, totdat er diverse wendingen kwamen waardoor er plots een andere kant aan het verhaal bleek te zitten. En als je als lezer denkt te weten hoe het zit word je wederom verrast bij de ontknoping van het geheel. Heel knap gedaan!

Recensie over Central Park op Thrillerlezers; ***

Musso heeft een boeiende schrijfstijl, maar bij vlagen is het wat stijfjes. De vaart in het verhaal is hoog en net als je denkt dat je weet hoe het plot in elkaar steekt….think again…dat is zo onverwacht en vergezocht dat je dat onmogelijk zelf kunt bedenken.

Recensie over Central Park op Wij testen het;

Je tast al lezer steeds in het duister. Steeds wanneer je denkt te weten hoe het zit, blijkt dat je op een dwaalspoor bent gezet. De ontknoping is zeer verrassend, iets wat je absoluut niet hebt zien aankomen. Absoluut een aanrader voor iedereen die van thrillers houdt!

Recensie over Central Park op New Word Order;

Het boek is met veel vaart geschreven, waardoor het geen moment gaat vervelen. Musso weet hoe hij zijn lezers moet meeslepen in een verhaal. Heerlijk om te lezen en tegelijk nagelbijtend spannend!

Recensie over Central Park op I heart books;

Central Park is zo’n verhaal waarbij je denkt dat je de plotwendingen en afloop prima kunt voorspellen. Bij veel gebeurtenissen die ik zag aankomen moest ik even glimlachen, omdat ik dacht “yes, ik zit goed met mijn theorie”. Het eindelijk komt echter vanuit het niets en is zo vergezocht dat het eigenlijk heel ongeloofwaardig is.

Recensie over Central Park door Rachel leest; ****½

Als je op een gegeven moment denkt te weten hoe het verhaal in elkaar zit, krijgt het verhaal een hele andere wending en gaat het verhaal een hele andere kant op die echt niemand verwacht. Dat vond ik echt prachtig. Ik verklap je dat je mond open staat hoe het verhaal eindigt. Ik was zeer verwonderd en had dit zeker niet verwacht, dat is een compliment waard voor de schrijver. Heerlijk als je zo kunt genieten van een boek.

Heb jij Central Park door Guillaume Musso gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!