Ellen De Vriend – Vermist

Ellen De Vriend – Vermist

Tags:

 

VermistElk jaar raken circa 40.000 mensen in Nederland vermist. Gemiddeld 14 daarvan komen nooit meer terug… Soms verandert je leven in een fractie van een seconde.

Karen is een aantrekkelijke journaliste van in de dertig en woont met haar man, rijschoolhouder Joost Roelink, en dochter Melissa in Zeeland. Op een dag die als alle anderen begint, raakt Joost vermist. Het is een mysterie wat er met hem is gebeurd. De politie probeert Karen in eerste instantie af te wimpelen met het verhaal dat mannen wel eens vaker niet thuis komen en dat Joost waarschijnlijk ergens in de kroeg is blijven hangen. Maar als de dagen verstrijken, begint de nachtmerrie dat Joost mogelijk helemaal niet meer terugkomt steeds meer werkelijkheid te worden.

Vlak nadat Karen de schokkende ontdekking doet dat er 50.000 euro verdwenen is van de zakelijke rekening van de rijschool, vinden een paar wandelaars de verlaten auto van Joost. Karen ondervindt dat een vermissing niet alleen een emotionele nachtmerrie is, maar ook een financiële angstdroom. De zorgen en slapeloze nachten beginnen langzaam hun tol te eisen. Hoe hard ze ook haar best doet om de waarheid te ontkennen en vol te houden dat Joost nog in leven is, wijst alles erop dat hij voorgoed verdwenen is.

Totdat Karen een telefoontje krijgt van iemand die beweert Joost gezien te hebben, levend en wel.

Ben jij op zoek naar een recensie van Vermist door Ellen De Vriend? Ze staan hier voor je op een rij!

bolbanner2

Recensie over Vermist op VrouwenThrillers; ****

Beide verhaallijnen gaan op een gegeven moment in elkaar over. De puzzel klopt. Misschien is Vermist niet een superspannend verhaal maar de verteltrant is zodanig dat ik graag verder wilde lezen. Het begin kwam wellicht iets te langzaam op gang. De vertwijfeling, de angst was behoorlijk uitvoerig beschreven.

Recensie over Vermist op Passie voor boeken; ****

Ellen heeft met Vermist een actueel thema meer openheid gegeven en laat hiermee zien wat voor gevolgen een vermissing kan hebben en wat het teweeg kan brengen. Door er een lichte spanning aan toe te voegen heeft Ellen een mooie, interessante thriller neergezet.

Recensie over Vermist op The Book Girl; *****

Dit is een heerlijk boek om te lezen, ook al weet je door de titel al dat Joost niet dood is maar vermist, je wilt weten wat er gebeurd is, waar hij zich bevindt. Is Joost wel die goede echtgenoot of blijkt hij een duister figuur die zijn hand niet omdraait voor een misdaad …

Recensie over Vermist op Tea Time Books; ***

Het is een spannend boek, maar op een gegeven moment wen je een beetje aan de situatie waardoor de echte spanning eraf gaat. En dan wordt het gewoon een doorgekauwd verhaal. Tot de daadwerkelijke ontknoping plaatsvindt.

Recensie over Vermist op Leestafel;

Vermist begint als een gevoelig geschreven verhaal over de verdwijning van een dierbare maar ontpopt zich tot een spannende thriller met een verrassende ontknoping. Dit boek is prettig geschreven en uitermate geschikt als vakantieleesvoer.

Heb jij Vermist door Ellen De Vriend gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!