Edith de Wit – In de voetsporen van de heldin

Edith de Wit – In de voetsporen van de heldin

Tags:

 

InDeVoetsporenVanDeHeldinOntdek stap voor stap het verhaal van je eigen leven

Stel je voor: er wordt een doos bij je afgeleverd. In de doos vind je een paar magische schoenen. Deze schoenen kunnen je overal naartoe brengen, je weet alleen niet waarheen. Wat zou jij doen? Trek je ze aan? Zet je ze achterin je kast? Of breng je ze meteen naar de kringloop?

Dit boek geeft je de mogelijkheid om vanuit je luie stoel de voetsporen van de heldin te volgen en tegelijkertijd de patronen in je eigen leven te vinden (en te veranderen als je dat wilt). Het is een reis door de rijke en betekenisvolle wereld van verhalen, waarbij je zult ontdekken dat het verhaal van de heldin ook over jou gaat. Stap voor stap doe je inzichten op die je helpen op je levenspad.

Je verhaal wacht op je! Dus open de doos, klik met je hakken en ga op avontuur!

Ben jij op zoek naar een recensie van In de voetsporen van de heldin door Edith de Wit? Ze staan hier voor je op een rij!

bolbanner2

Recensie over In de voetsporen van de heldin op MustReads; ****

Als je jezelf verder wilt ontwikkelen, meer over jezelf wilt leren en nieuwe wegen wilt inslaan zonder ingewikkelde self help theorieën, maar door voorbeelden uit verhalen, kan In de voetsporen van de heldin van Edith de Wit je daar zeker bij helpen. Ga op avontuur en wees de heldin van je eigen verhaal!

Recensie over In de voetsporen van de heldin op Passie voor boeken;

Een inspirerend en leerzaam boek en inderdaad, als het goed is hoef je het niet alleen te doen en is er altijd wel iemand dichtbij je die je nodige steun geeft en als mentor fungeert. In de voetsporen van de heldin is helder, inzichtelijk en inspirerend en het kan net dat ene duwtje geven om de heldin van je eigen verhaal te worden.

Recensie over In de voetsporen van de heldin op Wendy las; ****

Het boek is niet dik en leest vlot maar omdat er ook opdrachten bij zitten en je soms dingen op je wilt laten inwerken, is het beter om het boek weg te leggen en pas een dag later verder te gaan. Als je het boek uit hebt, zou je meer over je eigen levensverhaal moeten weten.

Recensie over In de voetsporen van de heldin op De Perfecte Buren; **½

Het boek heeft me niet kunnen overtuigen. De tekst op de achterflap ‘Dus open de doos, klik met je hakken en ga op avontuur!” heb ik niet ervaren. Ik had meer pit in het verhaal verwacht.

Recensie over In de voetsporen van de heldin op More Delight; ***

Met haar handvaten en vele onderzoek wat Edith de Wit in haar boek ‘In de voetsporen van de heldin’ benoemt, kun je op een leuke manier je doelen bereiken. Een aanrader als je op zoek bent naar die doelen en hoe je ze kunt bereiken.

Heb jij In de voetsporen van de heldin door Edith de Wit gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!