Cora Carmack – Losing It

Cora Carmack – Losing It

Tags:

 

LosingItBliss Edwards is bijna afgestudeerd en heeft ‘het’ als enige in haar vriendenkring nog niet gedaan. Ze vindt dat daar maar eens een eind aan moet komen en de simpelste methode lijkt haar een onenightstand. Dat blijkt nog niet zo eenvoudig.

Eindelijk met een aantrekkelijke jongen in bed beland, raakt Bliss in paniek en gaat ze ervandoor. Alsof dat nog niet gênant genoeg is: als ze het lokaal van de nieuwe docent drama inloopt, herkent ze de man die ze acht uur eerder naakt achterliet in haar bed…

Losing It is het eerste deel van een zeer succesvolle trilogie. Het stond hoog op de New York Times- en de USA Today-bestsellerlijsten.

bolbanner

Ben jij op zoek naar een recensie van Losing It door Cora Carmack? Ze staan hier voor je op een rij!

Recensie over Losing It op Hebban; ****

Losing it is een verhaal dat de gemiddelde problemen van een new adult beschrijft. Twijfels over de toekomst en de liefde met daarenboven het probleem van Bliss’ maagdelijkheid. Hierdoor heeft Cora Carmack een realistisch personage vol herkenning gecreëerd. Dit eerste deel van de trilogie is dan ook een boek dat je niet weg kan leggen.

Recensie over Losing It op Young Adults; ***½

Dit boek is met haar luchtige, erotische onderwerp, ietwat stereotypische karakters en intieme schrijfstijl vanuit het oogpunt van Bliss een heerlijk boek om even snel tussendoor te lezen. Het is een boek om even je hoofd leeg te maken van een lange dag werken of studeren. Geen moeilijke woorden, boordevol grappige, awkward situaties en een Britse hunk om van te (dag)dromen. 

Recensie over Losing It op Leave No Story Behind; ****

Wat is dit toch een ongelooflijk komisch, sexy en leuk boek! Bliss is een heerlijk personage met een geweldige gedachtegang. Ze is onbedoeld zo onwijs grappig en dat maakt het verhaal ontzettend leuk om te lezen. Daar komt ook nog eens bij dat haar perikelen best herkenbaar zijn en dat ze een makkelijk personage is om je in te verplaatsen.

Recensie over Losing It op Feel The Future; ***

Aan de ene kant heb ik mij ontzettend vermaakt met dit boek, stiekem ben ik ook een klein beetje verliefd op Garrick geworden. Misschien komt het ook wel dat ik een beetje baal dat het boek ontzettend snel uit is, maar sommige hoofdstukken waren naar mijn mening net iets te kort.

Recensie over Losing It op Pluizenbol; ***½

Dat de personages een beetje vlak zijn in Losing it, heeft zeker te weten met de dikte van Losing it. Het boek had nog best dertig bladzijdes dikker gekund, ik denk dat het alleen maar goed geweest was en dat de personages dan beter uit de verf gekomen waren.

Recensie over Losing It op Wij Testen Het;

Losing It Niet zo makkelijk als het lijkt is het eerste boek van een trilogie, al kun je dit boek prima los lezen. Het boek heeft een einde dat je als lezer de afloop wel denkt te weten. Het is niet dat ik mij direct afvraag hoe het verhaal verder gaat.

Recensie over Losing It op MyPerfectBookLife; ****½

Ik zou zeggen dat ik niets wil spoilen en dat je daarom vooral zelf dit boek moet kopen en lezen. Echt, doe het. Met Losing It is je hele dag weer goed en kun je écht heel smakelijk lachen! De personages zijn leuk, het verhaal is leuk… Need I say more?
Recensie over Losing It op Adorable Books; ***
Een enorm groot voordeel en positief puntje aan dit boek is de humor. Plotseling komen er zinnen in voor die echt zó grappig zijn dat je spontaan hardop begint te lachen. Hierdoor krijgt het boek zijn eigen stukje originaliteit en is hij wat mij betreft anders dan de andere boeken rondom dit onderwerp.

Heb jij Losing It door Cora Carmack gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!