Cora Carmack – Faking It

Cora Carmack – Faking It

Tags:

 

FakingItWie houdt er nou niet van foute mannen?

Max houdt zeker van foute mannen. Maar ze heeft een probleempje. Haar ouders willen langskomen en verwachten de ideale schoonzoon te ontmoeten. Niet haar ruige, vrij onbeschofte vriendje die in een band speelt en een grote tattoo in zijn nek heeft. Ze vreest dat haar ouders hun financiële steun zullen intrekken wanneer ze ontdekken dat ze al een tijdje niet meer eerlijk is geweest. Dan ontmoet ze Cade.

Cade is net naar Philadelphia verhuisd en probeert zijn acteercarrière van de grond te krijgen. Max krijgt Cade zo ver dat hij zolang haar ouders in de stad zijn doet of hij haar vriendje is. Alleen hadden ze er geen moment op gerekend dat Cade haar ouders met zijn charme en zijn acteertalent zo volledig voor zich zou innemen! Nu willen ze absoluut dat hij met kerst komt logeren. En hoe langer ze doen alsof, des te echter het allemaal begint te lijken…

bolbanner

Ben jij op zoek naar een recensie van Faking It door Cora Carmack? Ze staan hier voor je op een rij!

Recensie over Faking It op Leave No Story Behind; ****

Het verhaal begint erg luchtig, maar naarmate duidelijk wordt waar Max mee worstelt, wordt ’t wat heftiger. Zware kost is ’t absoluut niet, maar laat ik ’t zo zeggen: op sommige momenten wilde ik Max een flinke knuffel geven. Mijn god, wat had ik een medelijden met haar!

Recensie over Faking It op Wij testen het;

Net zoals na het lezen van Losing It, heb ik ook bij Faking It  niet direct het idee dat ik iets mis aan dit verhaal. De boeken zijn dus ook afzonderlijk goed van elkaar te lezen. Mijn nieuwsgierigheid naar het derde deel werd al een klein beetje gevoed, omdat achterin het boek nog een voorproefje van Finding It  te vinden is.

Recensie over Faking It op Chicklit; ****

Al vanaf het begin wist dit verhaal me te pakken. De scène waarin Max en Cade voor de eerste keer doen alsof ze een relatie hebben voor Max’ ouders, is echt hilarisch. Ik heb in geen tijden zo hard gelachen om een boek als bij Faking it.

Recensie over Faking It op BurnMyBook;

De seks en de humor, maar ook de intimiteit en het vertrouwen tussen Cade en Max over hun verleden maakt Faking it een beter deel dan Losing it. Als je Losing it echt belabberd vond vanwege al het seks gebeuren, twijfel dan niet en lees ALSJEBLIEFT Faking it. It’s worth it!

Recensie over Faking It op Zon en Maan; ***

Ondanks dat heb ik best genoten van Faking it. Het heeft me niet omver weten te blazen, daardoor was het voor mij te cliché, maar ik heb wel een aantal uren genoten. Ik ben in ieder geval blij dat het hele boek niet een groot erotisch sopverhaal is, wat in andere boeken wel het geval is.

Recensie over Faking It op Adorable Books; ****

Cora Carmack heeft met dit boek zeker een prachtpareltje neergezet. Ik ben dan ook ontzettend benieuwd naar het derde deel en ben zelfs een beetje bang dat ze dit tweede deel niet goed kan overtreffen. Faking it is erg goed om los te lezen, maar toch wel even iets leuker om als serie te hebben gelezen.

Heb jij Faking It door Cora Carmack gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!