Claudia Gray – Duizend stukjes van jou

Claudia Gray – Duizend stukjes van jou

Tags:

 

DuizendStukjesVanJouDe ouders van Marguerite Caine zijn beroemde baanbrekende wetenschappers.

Hun laatste uitvinding? De Vuurvogel, een apparaatje waarmee je tussen verschillende dimensies kunt reizen en het lichaam kunt overnemen van je andere ik in een parallel universum. Het klinkt als sciencefiction, maar voor Marguerite is het realiteit. Helemaal wanneer haar vader wordt vermoord en de moordenaar – de briljante onderzoeksassistent Paul – naar een andere dimensie vlucht. Ze twijfelt geen moment en gaat achter hem aan…

In de dimensies waarin ze terechtkomt – futuristisch Londen, keizerlijk Rusland, een wereld die grotendeels onder water staat – komt ze verschillende versies tegen van Paul en gaat ze steeds sterker in zijn onschuld geloven. Stukje bij beetje ontdekt ze dat de waarheid over haar vaders dood beangstigender is dan ze ooit had kunnen denken…

bolbanner

Ben jij op zoek naar een recensie van Duizend stukjes van jou door Claudia Gray? Ze staan hier voor je op een rij!

Recensie over Duizend stukjes van jou op Chicklit; ****

Dit boek heeft letterlijk alles wat een goede Young Adult in mijn ogen hoort te bezitten. Spanning, romantiek en actie. Al vanaf het eerste moment word je in een totaal nieuwe wereld gezogen. De schrijfstijl van Claudia Gray vind ik heel prettig.

Recensie over Duizend stukjes van jou op Zon en Maan; *****

Duizend stukjes van jou is een erg goed boek. Een van de leukste Young Adults die ik de afgelopen paar maanden heb gelezen. De bijzondere kijk op andere dimensies (en het bezoeken daarvan) vond ik echt heel gaaf. Ik zou graag nog vele andere dimensies met Marguerite ontmoeten!

Recensie over Duizend stukjes van jou op Zwartraafje;

Door de veelvoud aan werelden en mogelijkheden doet ‘Duizend stukjes van jou’ me aan een kleurrijke caleidoscoop denken. Zo eentjes waarvan het beeld er plots helemaal anders uit ziet dankzij één simpele draai.

Recensie over Duizend stukjes van jou op Adorable Books; *****

Al vanaf de eerste bladzijde werd ik in het verhaal gezogen, om vervolgens niet meer los te kunnen laten. Ik vind het concept van het verhaal ontzettend origineel en het is zo vlot geschreven, dat je wilt blijven lezen. Je wilt erachter komen wat er precies gebeurd is en telkens word je eigenlijk weer verrast.

Heb jij Duizend stukjes van jou door Claudia Gray gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!