Clare Mackintosh – Mea culpa

Clare Mackintosh – Mea culpa

Tags:

 

MeaCulpaWanneer een alleenstaande moeder de hand van haar zoontje even loslaat, gebeurt het ondenkbare: hij rent de straat over en wordt aangereden door een auto. De bestuurder rijdt door. In een fractie van een seconde verandert Jenna’s wereld in een nachtmerrie.

Om de vreselijke waarheid te ontlopen verhuist ze naar een afgelegen plek aan de kust in Wales, maar de herinneringen, angsten en rouw zijn allesoverheersend. Inspecteur Ray Stevens leidt het onderzoek naar de dader. Vastbesloten om tot de bodem van de zaak te komen, zet hij zowel zijn professionele als zijn persoonlijke leven op het spel.

Intussen wordt Jenna ingehaald door haar verleden, met alle verwoestende consequenties van dien…

‘Een fantastisch debuut met een verbijsterende twist. I loved it!’ – Peter James

‘Mea culpa’ van Clare Mackintosh is een thriller voor de fans van ‘Gone Girl’, SJ Watson, Nicci French en Sophie Hannah.

bolbanner

Ben jij op zoek naar een recensie van Mea culpa door Clare Mackintosh? Ze staan hier voor je op een rij!

Recensie over Mea culpa op Hebban door José; *****

De cover van dit boek alleen al is prachtig en nodigt uit tot wegdromen, fladderen naar het onbekende – en verrast worden zul je! Fantastische schrijfstijl doordrenkt met mooie metaforen die je doen verlangen naar meer.

Recensie over Mea culpa op By Dagmar Valerie;

Clare Mackintosh trekt je moeiteloos het verhaal in en laat je niet meer los, totdat je met een open mond en rillingen wordt achtergelaten van verbazing. Deze twist zie je niet aankomen, zo briljant! En ik garandeer je dat deze thriller nog heel lang door je hoofd blijft spoken, de verhaallijnen en personages zijn zo levensecht dat het mij dan ook regelmatig beangstigde.

Recensie over Mea culpa op Zon en Maan; ****

Ik vond het een waanzinnig sterk geschreven verhaal wat ik – zeker door de tweede helft – niet meer weg kon leggen. Toen ik er eenmaal in zat, wilde ik gewoon door totdat ik alles zou weten. Dat maakt het dan ook dat ik erg genoten heb van Mea Culpa.

Recensie over Mea culpa op Belessa;

Ik zat meteen helemaal in het boek en ik vond het zo spannend. Deze thriller liet mij meerdere malen m’n hersens kraken en ik heb regelmatig een stukje teruggelezen. Een geweldige twist zit er in het boek, de beste aller tijden. Clare Macintosch is de koningin van de Thrillers, wauw wat een geweldige schrijfstijl.

Recensie over Mea culpa op Biebmiepje;

Het boek bestaat uit twee delen, waarbij het eerste niet heel erg spannend is, maar wel ontzettend intrigerend. Je leert daar de hoofdpersonen Jenna en Ray goed kennen en vraagt je telkens af: “waar gaat dit heen?”.
Het tweede deel daarentegen is onwijs spannend, daarbij zat ik echt op het puntje van mijn stoel.

Recensie over Mea culpa op ThrillerLovers; ****

Het boek start met een pakkende proloog waarin het dramatische ongeval plaats vindt. Hierna krijgen we deel één van het boek, dat leest als een prachtige roman, met op een gegeven moment een wending die niemand aan ziet komen!

Recensie over Mea culpa op Serendipity Books; *****

Mea Culpa heeft me enorm verrast en ik zag het echt niet aankomen. Ik kan eigenlijk niet wachten om het boek nog een keer te gaan lezen om te zien of ik nu de aanwijzingen wel zie. Van begin tot het einde heb ik op het puntje van mijn stoel gezeten. Wegleggen is echt geen optie.

Recensie over Mea culpa op Cinderellis;

Mea Culpa heeft me op verschillende momenten weten te verrassen. Clare Mackintosh zette me herhaaldelijk op het verkeerde been en schrijft haar karakter levensecht neer. Het verhaal kent gemoedelijke moment, heeft verdrietige gebeurtenissen, laat me rillen van angst en liet me schateren van verrassing.

Heb jij Mea culpa door Clare Mackintosh gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!