Chevy Stevens – Zusjes

Chevy Stevens – Zusjes

Tags:

 

De zusjes Jess, Courtney en Dani Campbell wonen op een afgelegen boerderij in Canada.

Het is een hard leven, vooral omdat ze uit de buurt moeten blijven van hun driftige vader. Op een nacht loopt een ruzie uit de hand en de zussen slaan op de vlucht. Als hun auto pech krijgt vragen ze hulp aan twee mannen in een klein stadje, maar dat is het begin van een nieuwe nachtmerrie. Achttien jaar later wonen ze onder andere namen in Vancouver.

Wanneer een van de zussen vermist wordt, wordt duidelijk dat het verleden hen heeft ingehaald, en dat ze niet nog een keer kunnen vluchten.

Ben jij op zoek naar een recensie van Zusjes door Chevy Stevens? Ze staan hier voor je op een rij!

Bolbuttonnieuw

ecibutton

 

Recensie over Zusjes op Thrillerlezers; *****

Het grijpt je naar je keel, de angst neemt je mee op zoek naar een uitweg voor de zussen. Tot op het laatste moment waarbij alle opgedane emotie je even je adem ontneemt en ik mijn ogen niet helemaal droog kon houden. Als thriller-fan is dit een absolute must-read, alles wat een thriller moet bevatten zit er In verwerkt.

Recensie over Zusjes op Hebban; **

Jess’ perspectief is het beste van het boek. Helaas sijpelt algauw de ongeloofwaardigheid door. Stevens lijkt meer belust op het shockeren van haar lezers, waar ze zonder meer een tien voor verdient, dan op een constructief verhaal. Stevens’ eenvoudige schrijfstijl is een kwestie van smaak, je houdt ervan of je doet dat niet, maar literair is het in de verste verte niet.

Recensie over Zusjes op Vrouwenthrillers; ***½

Voornamelijk in het eerste deel zijn de personages wel vrij naïef en goed gelovig, wat wel jammer is. Het verhaal an sich is heerlijk vlot geschreven en leest als een trein. Geen ellenlange hoofdstukken en er wordt duidelijk weergegeven om welk personage het gaat. Met enige regelmaat worden de gebeurtenissen zeer gedetailleerd beschreven waarbij de gruwelijkheden niet achterwege worden gelaten. De spanningsopbouw is vrij goed, heel af en toe zwakt de spanning wat af, waarna deze toch weer goed wordt opgepakt.

Recensie over Zusjes op Chicklit; *****

Het leek soms alsof je er op stond te kijken en niets kon doen om hen te helpen. Hun noodkreten, pijn en angst gaven me tijdens het lezen vaak een brok in mijn keel. Er waren stukken waarbij ik even moest stoppen met lezen of stukken waarbij ik in huilen uitbarstte omdat het zo realistisch geschreven was. Ik kon me soms gewoonweg te goed inleven in de personages waardoor ik helemaal vergat dat het maar een fictief boek was.

Recensie over Zusjes op Mustreads or not; *****

De manier waarop Stevens de gebeurtenissen van de drie zusjes beschrijft is zo echt, zo indrukwekkend dat menigmaal de tranen over mijn wangen lopen. Het onderwerp van het verhaal is heel aangrijpend en origineel ik vermoed dat ik dan ook zeker niet de enige zijn die met een brok in zijn of haar keel doorleest.

Recensie over Zusjes op Samen lezen is leuker; ****½

Soms gaan de ontwikkelingen wat te snel, waardoor je het gevoel bekruipt dat het soms ongeloofwaardig is. Toch wil je blijven lezen, want Chevy haar schrijfstijl houdt je in de ban zoals een hypnotiseur je in hypnose kan houden!

Recensie over Zusjes op Thrillers leestafel;

Ze houdt daarnaast een hoog verhaaltempo aan. Het verhaal gaat soms zelfs zó snel dat er nauwelijks tijd is om de spanning op te bouwen. De lezer belandt patsboem van de ene heftige gebeurtenis in de andere. Door deze pittige schrijfstijl komt het verhaal keihard binnen. Ik zal het verhaal van Jess, Courtney en Dani dan ook niet snel vergeten!

Bolbuttonnieuw

ecibutton

Heb jij Zusjes door Chevy Stevens gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!