Carina van Leeuwen – Unit Plaats Delict 1 – Vuurproef

Carina van Leeuwen – Unit Plaats Delict 1 – Vuurproef

Tags:

 

VuurproefForensisch rechercheur Renee Spaan houdt van haar werk, maar sinds haar levenspartner zelfmoord pleegde, houdt de dood haar regelmatig uit haar slaap.

Een nieuwe zaak, die wijst op een afrekening in de Haagse onderwereld, bezorgt haar nog meer kopzorgen: ze moet het lijk van een onbekende man identificeren die op een rangeerterrein is doodgeschoten en in brand gestoken.

Het onderzoek voert Renee en haar team vervolgens naar een verlaten villa, waar ze behalve kogelhulzen de sporen van iets veel gruwelijkers vinden…

Ben jij op zoek naar een recensie van Vuurproef door Carina van Leeuwen? Ze staan hier voor je op een rij!

bolbanner2

Recensie over Vuurproef op Hebban; ***

Carina van Leeuwen heeft met Vuurproef  een verdienstelijk debuut geschreven. Het is een onderhoudende en interessante thriller met een goed verhaal en een sympathieke Renee Spaan die haar weg in de wereld van het spannende boek wel zal vinden.

Recensie over Vuurproef op VrouwenThrillers; ***½

Er was geen echt verrassende ontknoping, al moet ik zeggen dat het einde toch nog iets onverwachts had. Vuurproef is een leuke, soms spannende politieroman. Prettig geschreven en zeker wel een vervolg waard.
Recensie over Vuurproef opBoekverslaafde; ***
De schrijfstijl van Carina van Leeuwen is uitvoerig en beschrijvend, je ziet het verhaal voor je, CSI in boekvorm. Soms iets te uitvoerig door de vele medische en technische termen werd het hier en daar iets te zakelijk wat de vaart uit het verhaal haalde.
Recensie over Vuurproef opThrillerlezers; ***
Carina van Leeuwen heeft met “Vuurproef” een lezenswaardig boek geschreven dat een interessant beeld geeft van de forensische opsporing. De plot is aardig en is goed uitgewerkt. Hier en daar is het boek gelardeerd met een gepaste dosis humor.

Heb jij Vuurproef door Carina van Leeuwen gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!