Camilla Läckberg – Zeemeermin

Camilla Läckberg – Zeemeermin

Tags:

 

ZeemeerminIn Fjällbacka is een man spoorloos verdwenen.

Aanvankelijk levert het politieonderzoek van Patrik Hedström en zijn collega’s niets op, maar vier maanden later wordt hij alsnog gevonden: vastgevroren in het ijs. Hij is vermoord. In dezelfde periode ontvangt een kennis van het slachtoffer, schrijver Christian Thydell, anonieme dreigbrieven. Erica Falck, die bevriend is met de jonge schrijver, maakt zich grote zorgen. Ze laat een van de brieven aan Patrik zien, die beseft dat Christian in groot gevaar is.

Dan wordt in het dorp nog een vermoorde man gevonden.

In enkele jaren tijd is Camilla Läckberg ook in ons land uitgegroeid tot een van de bestverkopende thrillerauteurs. Haar misdaadromans krijgen uitstekende kritieken en hebben hun weg gevonden naar een groot, internationaal lezerspubliek. Läckbergs boeken zijn in meer dan 55 landen verschenen, van Brazilië tot Thailand en van de Verenigde Staten tot China.

bolbanner

Ben jij op zoek naar een recensie van Zeemeermin door Camilla Läckberg? Ze staan hier voor je op een rij!

Vrouwenthrillers; ****½

Zoals we inmiddels gewend zijn van Läckberg is ook dit boek weer een heerlijke thriller. Het is niet echt nagelbijtend spannend, maar wel erg goed geschreven. De dialogen zijn geweldig, de spanningsbogen erg goed, en het plot super.

De Spanningsblog; ****

Het grote talent van Läckberg is echter dat zij ondanks die onmiskenbaar vrouwelijke toets toch snoeiharde spanning biedt. ‘Zeemeermin‘ houdt je tot de allerlaatste woorden aan je stoel gekluisterd.

Hebban; ****

Het einde is uiteindelijk anders dan je zou verwachten. Het boek is spannend, aangrijpend en meeslepend en aan het einde is er een enorme cliffhanger. Ik kijk daarom uit naar het vervolg op Zeemeermin en hopelijk zal dat vervolg dezelfde hoge kwaliteit hebben.

Heb jij Zeemeermin door Camilla Läckberg gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!