Bruce Springsteen – Born To Run

Bruce Springsteen – Born To Run

Tags:

 

borntorunIn 2009 trad Bruce Springsteen met de E Street Band op tijdens de Amerikaanse Super Bowl. Deze ervaring en het gevoel na afoop waren zo uniek, dat Bruce besloot ze op te schrijven. Dat waren de eerste stappen op weg naar deze buitengewoon openhartige autobiografie.

De afgelopen zes jaar heeft Springsteen in stilte en vol overgave zijn levensverhaal opgeschreven.

De magie die zijn songteksten zo bijzonder maken spatten ook van elke pagina van dit boek af. Met ontwapenende openhartigheid vertelt hij voor het eerst over de persoonlijke problemen die zijn beste werk hebben geïnspireerd en hij laat zien waarom de song Born to Run veel meer over hem vertelt dan tot nu toe werd aangenomen.

Bolbuttonnieuw

ecibutton

Ben je op zoek naar recensies over Born to run van Bruce Springsteen? Ze staan hier voor je op een rij!

Recensie over Born to run op NRC.nl;

Het boek is opgebouwd als een concert: lang, en de band wordt al ongeveer halverwege voorgesteld zodat je het gevoel krijgt dat de toegiften eindeloos duren. De hoofdstukken zijn kort, je hebt ze allemaal binnen 4 of 5 minuten uit, de lengte van een liedje. En net als met de live-optredens: aan het eind is zelfs de grootste scepticus overtuigd.

Recensie over Born to run  op Humo.be; (€)

In meer dan 500 uit de band springende pagina’s neemt The Boss u mee naar zijn jeugd in New Jersey, de problemen thuis en de ontsnapping die rock-’n-roll heet. Glorieuze mislukkingen worden afgewisseld met bittere triomfen, extase met depressie. ‘Born to Run’ is een rockboek met de grandeur en de waarachtigheid van z’n maker.

Heb jij Born to run van Bruce Springsteen gelezen? Laat nu jouw recensie achter, zodat andere lezers weten of dit boek de moeite waard is!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!