Brené Brown – Sterker dan ooit

Brené Brown – Sterker dan ooit

Tags:

 

SterkerDanOoitBrené Brown heeft vele mensen geraakt met haar stellingen over moed, imperfectie, schaamte en goed genoeg zijn. Haar werk legt een diepe waarheid bloot: kwetsbaarheid – de bereidheid om ervoor te gaan en jezelf te laten zien – is de enige weg naar meer liefde, erbij horen, creativiteit en vreugde.

Het is alleen niet altijd gemakkelijk om een moedig leven te leiden. En het is onvermijdelijk dat we uiteindelijk zullen struikelen.

Hoe groot het probleem of de situatie ook is, sterk weer opstaan na een val is dé manier waarop we in de praktijk brengen om met hart en ziel te leven. Dat proces, schrijft Brené, leert ons het meeste over wie we zijn.

bolbanner

Ben jij op zoek naar een recensie van Sterker dan ooit door Brené Brown? Ze staan hier voor je op een rij!

De groene meisjes;

Eén van de mooiste aspecten van dit boek, vind ik dat Brown duidelijk maakt dat een gebroken hart altijd te maken heeft met rouw. En we weten allemaal dat een rouwproces tijd kost en dat ieder mens rust en steun nodig heeft om te helen. Brown schrijft hier zó respectvol over dat ik er gewoon tranen van in mijn ogen krijg.

Hebban; ****½

Brown biedt een uitstekend leesbare combinatie van psychologisch onderzoek en persoonlijke ervaringen, dat niet alleen bij de zelfhulpliefhebber past, maar ook in de harde zakenwereld.

Heb jij Sterker dan ooit door Brené Brown gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!