Bear Grylls – Doodsvlucht

Bear Grylls – Doodsvlucht

Tags:

 

DoodsvluchtEen moeder en kind worden wreed ontvoerd vanaf een besneeuwde bergrug.

Een loyale soldaat wordt gemarteld en vermoord in de afgelegen Schotse Hooglanden.

Een mysterieus oorlogsvliegtuig met een dramatisch geheim wordt ontdekt in de jungle van de Amazone.

Deze gebeurtenissen ontketenen een krankzinnige race om een complot te stoppen dat zijn oorsprong vindt in de donkerste dagen van nazi-Duitsland.

Slechts één man is geschikt voor deze taak: Will Jaeger.

Ben jij op zoek naar een recensie van Doodsvlucht door Bear Grylls? Ze staan hier voor je op een rij!

bolbanner2

Recensie over Doodsvlucht op De Thriller; ****

Doodsvlucht is door de goede plot, de uitstekende beschrijving van het overleven in een oerwoud en de aansprekende hoofdpersoon Will Jaeger een geslaagde actiethriller geworden. Het zorgt ervoor dat we halsreikend uitkijken naar deel twee in de trilogie!

Recensie over Doodsvlucht op Tea Time Books; *****

Ook van dit fictie boek kun je het een en ander opsteken door de informatie en de technieken die voorbij komen. Je wilt gewoon weten hoe alles af zal lopen. De personages zijn erg geloofwaardig, je kan er echt van genieten. Spannende gebeurtenissen en perfect beschreven personages zorgen voor het totaalplaatje.

Recensie over Doodsvlucht op Just40; ****

Een typisch Amerikaanse thriller omwille van de actie en survivaltoedrachten dat ik zeker onder mijn vrienden ga aanbevelen, de mannelijke dan toch. Niet alleen vond ik het boeiend maar ook uniek aangezien ik me nog nooit tot het actie-thriller-genre heb gewend. De spanning die het uitleggen van bepaalde actiescènes brengt, maakt dat het boek leest als een film.

Recensie over Doodsvlucht op Schrijfplezier; ****

Doodsvlucht  is in de markt gezet onder het genre thriller & spanning, waarbij het boek naar mijn mening een echte spannend avonturenboek is. Voor een thriller komt het qua spanning en onverwachte wendingen net te kort, maar de avontuurlijke spanning maakt dat deze pageturner absoluut wel een aanrader is.

Recensie over Doodsvlucht op De Perfecte Buren; *****

Het boek is een kruising tussen een overlevingsgids en thriller geworden en door de vrij korte hoofdstukken leest het als een sneltrein. Een keer eens wat anders maar oh zo leuk en spannend om te lezen! Grylls heeft een originele manier van schrijven, spannend en interessant maar vooral ook leerzaam.

Recensie over Doodsvlucht op Dumpmagazine; ****

Grylls geeft ons doorheen zijn vertelling een lesje nazi-historiek met een gevonden oorlogskoffer van zijn grootvader als uitgangspunt. Het vuile spel dat na de oorlog door nazi-kopstukken (en de geallieerden) gespeeld werd, wordt breed uitgesmeerd.

Heb jij Doodsvlucht door Bear Grylls gelezen? Laat nu jouw beoordeling achter!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest

Share This

Wil jij niets missen?

Wil je een seintje ontvangen zodra de bestseller top 10 online staat en verrast worden met waanzinnige boekentips?

 

Je bent succesvol aangemeld!